Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig tart nálatok a szoptatás?

Meddig tart nálatok a szoptatás?

Figyelt kérdés
Elejétől kb addig hogy le tudod rakni a kiságyba a gyereket.
2017. okt. 7. 04:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, mekkora a gyerek. Újszülöttként sokszor ültem 1 órát vele a kanapén, később meg 5 perc volt (mondjuk akkor már nem aludt el mindig).
2017. okt. 8. 12:10
 2/4 A kérdező kommentje:
A kisfiam most egy hónapos, nekünk is egy óra, büfi, utana nyugos, es mire elalszik egy ora vagy tobb is eltelik. Azt hittem csak nalunk ilyen "hosszu" de akkor megnyugodtam ha nalatok is igy volt :)
2017. okt. 8. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, teljesen normális :) Nemsokára jobb lesz, majd amikor nem alszik már bele mindig, jobban érdekli a külvilág. Nekem a lányom mondjuk úgy bekómált cicin, hogy utána lehetett is letenni, ha meg éppen nem, hát, akkor maradtam és aludt rajtam :)
2017. okt. 8. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is ilyen. Igaz meg csak ket hetes. Eszik egy orat vagy tobbet..., utána meg egy fel óra a bufiztetes es a visszaalvas.

Kb. 3-4orankent kel.

2017. okt. 9. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!