Nektek a Tommee Tippee kézi mellszívójával milyen tapasztalataitok vannak? Negatív, pozitív vélemény egyaránt jöhet.
Figyelt kérdés
Szoptatni szeretnék, de ha szükség lesz rá, kiegészítésként vennék egy Tommees cumisüveget, és mellszívót. Most a Brendonban pont le van akciózva. Vegyes véleményeket olvastam a mellszívóról, illetve a cumisüveget is nagyon sokan istenítik, más meg azt mondja behorpad a cumija. Arra gondoltam, ha jó, akkor megvenném most először ezt, aztán ha a szoptatás nem megy, akkor lehet a Mam-ból vennék nagyobb készletet, az is szimpatikus, mert szintén hasfájás elleni, szép is, olcsóbb, és több más termékkel kompatibilisek, ahogy olvasgattam. Viszont annak a mellszívója meg elég drága. A Tommee mellett a cumizavar miatt a ciciforma szól most nekem. Szerintetek a sterilizáló dobozába belefér majd a nagyobb tommees üveg is, vagy a Mam-os? A Tommees cumin nem nehéz tisztítani azt a pici szelepet ott fent? Segítsetek kérlek, napok óta nézegetem, és nem jutok dűlőre ebben a kérdésben.2017. szept. 11. 10:06
11/11 anonim válasza:
Ja ne félj használt mellszívót venni, persze én is újat vettem. De a kórházba is fogod használni a kórházit (elektromos van) és bizony azt is sokan használják.... de azt is sterilizálják minden nap és a sajátod névre fog szólni, de nyilván mikor eljöttök más megkapja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!