Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor "töltődik" fel újra a...

Mikor "töltődik" fel újra a mell zsírszövettel szoptatás abbahagyása után?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja elapadt a tejem, így már nem szoptatok / 8 hónapos koráig szopiztunk /. Viszont a mellem lóg, de ami jobban aggaszt, hogy olyan, mintha üres lenne, szinte csak a bőr van, szó szerint "csoffadt":-). Már szégyelem a férjem előtt, nem engedem még szex közben sem, hogy megfogja. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, kinek mikor regenerálódott valamennyit?
2008. okt. 20. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy nem töltődik fel újra. Én is ugyanígy jártam, de sajnos csak a plasztikai sebész tudott segíteni rajtam, mert úgy nézett ki, mint két lógó üres bőrzacskó! Sajnálom, hogy ezt kellett írnom, nekem is borzasztó érzés volt, nm néztem tükörbe meztelenül egészen addig, míg nem műtettem meg. Ha esetleges tapasztalatokról szeretnél tudni, írj privátban. Szia
2008. okt. 20. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos egyet kell értsek az első válaszolóval.Nem töltődik fel a mell újra.Nekem is problémát okoz ez,a harmadik gyerekem után már teljesen elfogyott a mellem,ami maradt az is lóg olyan lett mint az üres tejeszacsi:(((Én is utálom.

Mondjuk én műtétre még nem gondoltam,de szerintem is csak ez oldaná meg.

2008. okt. 20. 11:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Teljesen kész vagyok, arra számítottam, hogy változik valamit...:-(((Kedves első válaszoló, írtam privit, köszi!
2008. okt. 20. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos én is így jártam. Kisebb lett a cicim, mint terhesség előtt volt, és fonnyadt. :( Három év után is ugyanolyan maradt. Most szép, mert kismama vagyok, de úgyis megint összemegy szoptatás után. :"(
2008. okt. 20. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok. válaszoltam. szia
2008. okt. 20. 13:51
 6/8 anonim válasza:

Szia!

Olyan nem lesz amilyen volt, de kicsit javult nekem. Hasznalok Chicco melkremet es mellizom gyakorlatot vegzek.

2010. szept. 8. 06:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést 2 éve tettem fel, és a helyzet nem sokat javult, pláne, hogy 57 kg vagyok a magam 170 centijéhez. Bízom benne, hogy nyerek a lottón, mert itt csak a szilikon segíthet...:-))).
2010. szept. 8. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 51 kg a 172 centimhez, de akkor lottózzunk, mert más megoldás nincs. :)
2010. szept. 9. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!