A babámnak zöld a kakija. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Milupa HA Start tápszert eszik és pár napja észrevettem hogy zöldes a kakija. 2 hónapos a babám.2010. máj. 25. 12:21
1/5 anonim válasza:
A tápszeres babáknak zöld a kakijuk, ne aggódj.
2/5 anonim válasza:
Szia!
A kisfiam (9 hetes) Milupa Milumil HA1 tápszert eszik és neki is leginkább zöldes a kakija, csak néha, ha egy nap többször is van kaki, akkor sárgás. A védőnő azt mondta, hogy minden tápszeres babának zöldes.
3/5 anonim válasza:
Én épp ma voltam dokinál, és nekem azt mondta, hogy túleszi magát a lányom (6 hetes), pedig ő is tápszeres.
4/5 A kérdező kommentje:
A kisfiam ha eszik és már jóllakott akkor kilöki a szájából a cumisüveget. Akkor nem hinném hogy túleszi magát.
2010. máj. 26. 12:07
5/5 anonim válasza:
A HA tápszereket un. hidrolizált fehérjékkel készítik, hogy ne allergizáljanak. Ez a fehérje okozza a zöld kakit a legtöbb babánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!