Az normális hogy a 4-hetes babámnak még mindég zöld a széklete?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 16:06
1/3 anonim válasza:
anyatejes? ha igen akkor a világos sárgától a sötét zöldes-barnás árnyalatig minden előfordulhat. Ha nem bűzös,ecetes akkor elvileg nincs gond. Ha két mellből etetsz, és korán teszed egyikről a másikra, akkor a sok előtejfogyasztástól is lehet zöld a széklete.
2/3 anonim válasza:
Az én védönőm azt mondta ilyenkor vagy tul sokat eszik vagy tul keveset.De az is lehet,hogy átszaladt rajta egy kis baci.Nekünk is sűrűn zöld,már mondtam a dokinőnek is,szerinte az én babám sokat eszik és azért.
3/3 anonim válasza:
Ha eleget eszik-se túl sokat ,se túl keveset- akkor minden ok. Viszont a túl sok szopi ill. az éhezés jele lehet a zöld széklet tudomásom szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!