Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tápszert lehet receptre...

Tápszert lehet receptre kapni? Mennyi idős korig?

Figyelt kérdés
Hát már nem olyan pici a lányom, 8,5 hónapos. Eléggé megváltozott az anyagi helyzetünk és alig bírom megvenni a tápikát és egy doboz min. egy hét alatt elfogy. Mit lehet tenni? Itt azt olvastam, hogy 6 hónapos kor után csak a ha-s tápszert írja ki receptre, ha megmondom a dokinak, hogy képtelen vagyok megvenni a tápszert és már lassan csak a tej jöhet szóba (a tejre nagyon ugrik), akkor szerintetek felírná a tápit?
2010. máj. 24. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
A speciális gyógyászati tápszereket, mint a ha vagy az ar lehet 1 éves korig felírni receptre. Ha eddig simát evett a babád azt még ha fel is irná a doktor (amit nem hiszek) se tudnád kiváltani, mert a gyógyszertárba a rendszer látja a tajkárgyához kapcsolodó születési időt. Azt lehet, hogy megkéred, hogy írjon gyógyászatit, de nem biztos, hogy egy ennyi idős baba el fogja fogadni az új fajtát.
2010. máj. 24. 09:18
 2/8 A kérdező kommentje:
hát megpróbálkozom, de felírhatja "csak" ennyi indokkal, hogy nincs pénzem a tápi teljes árára? tehát hogy nem betegés nem allergiás a lányom (hál istennek)? szerencsére mindent elfogad, ezzel nincsen gond. :)
2010. máj. 24. 09:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Nincs a környéketeken olyan patika, ahol paticard-ot lehet igényelni? Gyöngy patika?

Mert nálunk van és egy csomó pontot kapok, mert az egész család gyógyszerellátását ott intézem és pontokra lehet tápszert is venni!

A Gyöngy patikák listája:

Paticard katalógus:

[link]

2010. máj. 24. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
2010. máj. 24. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbálkozást megér megkérdezni, maximum nem irja fel. A másik hozzászóló ötlete nagyon jó, ezen kívül a dm-ben is vannak sima tápszerek és ott is lehet pontokat gyűjteni
2010. máj. 24. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg a dm is jó ötlet, én a pelusokat szoktam úgy venni, hogy mindig 50 pontos kuponfüzetet és az abban lévő 25%-ossal veszem a pelenkát, már nagyon sok pénzt spóroltam így!
2010. máj. 24. 12:02
 7/8 A kérdező kommentje:

igen, ez is jó és a gyöngy patikát is felkeresem, erről nem is tudtam. :) van is a környékünkön :)

én rossmannos pontokat gyűjtök, az 15 %-os

2010. máj. 24. 18:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Tök jó, felírta receptre a ha-s tápszert, nagyon jófej volt és ízlik is a babámnak. Győzelem! :)
2010. máj. 29. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!