1éves kor után írnak fel tápszert receptre?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 13:07
1/9 anonim válasza:
Az én dokim egyáltalán nem írt fel,de te is meg tudod venni ha szükség van rá. Árban nem nagy az eltérés,ha receptre veszed,vagy sem!
2/9 anonim válasza:
Speciális tápszert - ha-sat és antirefluxosat felírnak receptre 1 éves kor után is indokolt esetben.
3/9 A kérdező kommentje:
Humana Baby-Fittet eszik a lányom,csak már el múlt 1éves,és fogyóban a tápszer.
Milyen az a speciális eset? Már nem bukik.
2011. ápr. 12. 13:25
4/9 anonim válasza:
Úgy tudom, az AR tápszer, tehát felírható 1 éves kor után is. Persze ha már nem bukik, akkor az orvos jóindulatán is múlik. Szerintem kérdezz rá!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,rá fogok kérdezni. Azért nagyon nem mindegy,mert így 55%támogatás van rajta.
2011. ápr. 12. 13:30
6/9 anonim válasza:
ha-s tápszert 3 éves korig írják fel.
7/9 anonim válasza:
Vehetsz egyszerű, sima tápszert pl. dm-ben. Az se drágább sokkal szerintem. A fiam azt eszi 1 éves kora óta, 1300 ft egy doboz (600g).
8/9 anonim válasza:
pontosan, a HA-s tápokat 3 éves korig simán felírják, mi Humana HA 1 LC-Pufát kapunk, már elmúlt 2,5 éves a gyerek
9/9 anonim válasza:
A mi orvosunk gond nélkül felírja...de én egy éves kora után már nem adtam neki,nagynak gondoltam meg én utáltam is a tápszert, most már 15hónapos lesz,napközben nem eszik csak darabos kaját,amit mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!