Úgy tűnik szoptatás mellett lettem terhes. Hogyan szoktassam le a babám?
19 hónapos és reggel este cicizik. Véletlen derült ki h kismama vagyok mert még rendes menzeszem sem volt ráadásul "vedekeztunk" is. Barátnőm unszolására vettem egy tesztet ami pozitivat jelzett. Majd a digitális teszt szerint is több mint 5 hetes lehetek. Holnap megyek dokihoz ezzel kapcsolatban. Na de ha így van valóban h baba van a dologba (mert én még mindig nem hiszem el 100%ig) akkor úgy gondolom le kellene szoktassam a cicirol a fiam. Észre vettem h ha szopizik enyhe görcsök jelentkeznek. Szóval nem akarok ezzel játszani.
Mit tanácsoltok mit lehetne ? Nem.cumizik 2 hónapos kora óta. Esetleg azt esténként megprobaljam?
Még mielőtt sokan nekem esnek szoptatás párti vagyok de nem igy hogy kockaztassak.
Szerintem próbáld meg előbb a reggeli, majd az esti szopit kiváltani junior tejitallal. Ebből van többféle ízben kapható (pl. banán, vanília).
Engem műtöttek, amikor betöltötte a 13 hónapot, így nekem is abba kellett hagynom a szoptatást, nálam ez a módszer bevált. Ugyanúgy az ölembe vettem a szoptatós párnán, csak nem cicit kapott, hanem akkor még cumisüvegből a tejitalt. Szerencsére hamar átállt, nem volt gondunk ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!