Mi lehet a gond? Vagy normális ez a sírás?
Kisbabám 08.04én született, szépen van tejem, szopik is erőteljesen, de minden egyes szopi előtt legalább 20-25 percig üvölt, forgatja a fejét, hadonászik. Ez normális?
Első baba
Aha. Józan paraszti ész kell a leírtak értelmezéséhez, semmi más, de úgy tűnik az sokaknak hiányzik...
A kórházban sem tudták miért csinálja, egy egyszerű "majd elhagyja" választ kaptam. Szerinted nem próbáltam már mindent amit tudtam?! Nyílván azért kérdezem, hátha valaki tapasztaltabb tud segíteni.
3asnak a válast, ha felkel, picit nézelődik, aztán pár perc után keresni kezdi a cicit, akkor szoktam kezdeni kínálni, és akkor kezd üvölteni :-(
Amúgy 3 óránként magától kel fel.
Nekem egy szoptatási tanácsadó aki orvos is, azt mondta, hogy még amikor alszik és látom, hogy mocorog, keresi a cicit, ki kell venni és meg kell szoptatni. Így nem tudja felhergelni magát.
(Amúgy tényleg félreérthető volt a kérdés, de a letámadók minősítették saját magukat. Nem is értem az ilyen rosszindulatú iq bajnok embereket.. itt élitek ki magatokat??)
Tipikusan olyan kérdésre sikeredett ez, ami attól függően kap jelentést, hogy jó vagy rosszindulattal olvasod.
Ahogy az előzőkben írta valaki, beválhat, ha a korai éhségjelekre figyelsz. Vagyis ha már mocorog, esetleg cuppog, keresi a cicit. Ilyenkor nyugodtan tedd mellre. Ha később jut tejhez, addigra valószínű úgy begurul az éhségtől, hogy már hiába van ott a cici, se lát, se hall, nem veszi észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!