Mit csinálok rosszul?
Mindent jól csinálsz!
A baba tudja, hogy mikor és mennyit akar enni. Te annyit tehetsz, hogy a rendelkezésre bocsájtod az anyatejet.
Ez az időszak erről szól. Az első 6-8 hét alatt állítja be magának a tejet. Tudom, hogy ez most végtelenül hosszúnak és nehéznek tűnik. De utána sokkal jobb lesz!
Gondolj bele: elképesztően pici a gyomra. Hamar megtelik.
A szopi pedig neki nem csak étel. Megnyugvás, csupa jó érzés, a közelséged. Eddig 0-24-ben egyek voltatok, állandó tápanyag ellátás, csend, sötét, 36 fok. Neki hatalmas változás állt be a pici életében. De ugyanarra vágyik: rád 24 órában, állandó tápanyag ellátás.
Plusz enni neki még nagyon fárasztó. Azért is alszik el.
Egyszóval: nem rontasz el semmit. Csak kitartásra és türelemre van szükséged.
Amíg van naponta 4 pisis pelus, a bőre feszes és rózsaszín, a kutacsa pedig sima, addig elég neki a tej.
Szia! Nyugalom! Ez a legfontosabb! Még az elején vagytok, menni fog!
Milyen súlyú a baba? Mered a szopikat?
5 perc után próbáld ébreszteni és nem letenni aludni. Nekem ilyen korban volt h egy óráig tartott egy szopi, mert folyton elfáradt, bealudt. Én egyszerre egy mellbol szoptatok. Ha nem uriti ki teljesen vagy mennyiséget akarsz növelni akkor utána jó egy kicsit fejni.
Én is iszom citromos sört állítólag jó serkentő az is. :)
Köszönöm a tanácsot és a megerősítést,azt hittem valamit nagyon elszúrok,remélem hamarosan azért beállunk majd valami rendszerbe a szoptatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!