Mindkét kezem kell a szoptatáshoz, mit csinálok rosszul?
mekkora a kicsi?
a cicit nem kell mindig tartani, de meg kell, hogy tanuljon cicizni a baba. addig bizony elkel a segítség.
szoptatós párnát használsz? esetleg azzal könnyebb lehet olyan helyzetbe tenni a picurkát, hogy kevésbé legyen "kétkezes".
ilyenkor leginkább mesélni, énekelni tudnátok együtt a nagyobb gyerkőccel...
persze énekelni és mondókázni is szoktam, de ennyit nem lehet:) fejből mesélést nem tűri, csak a mesekönyvét.próbáltam tanítani, hogyan lapozzon, de még nem megy neki.
Inkább az a gondom, hogy másnak megy egy kézzel, nekem miért nem? ha nem tartom neki, akkor vagy teljesen elengedi vagy rosszul fogja és fáj, kisebesedik. 2 hónapos a pici.próbáltam a szopipárnát. érdekes módon most valahogy nem jön be, pedig a nagyot csak azon szoptattam
másnak megy egy kézzel, neked meg nem. na bumm! van ilyen... és van, akinek az egész szoptatás-dolog nem megy. sehogy.
leginkább az volna célravezető, ha megpróbálnál egy olyan fix helyzetet találni, ahog kevésbé kell neki segítség.
fekve próbáltad már? akkor tudnál könyvből is olvasni.
Az en gyerekem nem nez tv- t ( nincs is tv- nk
15 eve ) , de max kapcsolj be neki valami meset.
megnyugodtam, hogy nem csak nekem van ilyen problémám, tehát nem a technikám rossz.valószínű nekem is a mellméret az oka.
köszönöm a válaszokat!
Az öledben párnára fekteted a babát, picit magad felé fordítod. A feje felőli oldalon szendvics-szerűen összefogod a melled. Így a másik kezed szabad (én azzal szoktam tévét kapcsolgatni, telefont nyomkodni, stb.).
(a kórházban úgy tanítják, hogy a párna helyett a másik kezemmel kellene tartani, de majd ha terminátor leszek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!