Más anya tejét adja valaki a babának?
Persze sokan csinálják.
Mit gondolsz,az anyatej leadás hogy működik?
Veszélye van persze,de nem gondolnám,hogy a barátnőd AIDS-es lenne vagy hasonló,hiszen minden ilyenre szűrnek MO-n,amint kiderül,hogy terhes vagy...
Azért az anyatej leadás kicsit másként működik, mert igaz, hogy más teje, de az olyan szinten be van vizsgálva, hogy na még. Betegségekre, bacikra mindenre.
Olyan tejet onnan nem kap a baba, amiben bármi lehet, ami nem kell oda. És még pasztörizálják is, mielőtt megkapnád.
Aki leadja, az nem csak ránézésre nem beteg, hanem tüdőszűrés, vérvizsgálat, székletvizsgálat, megnézik a bőrét is meg minden.
Szóval "kicsit" más, mint hozni lefejt tejet valakitől.
Én a barátnődet is a leadásra bíztatnám amúgy, ha van felesleges, Pesten már napi 200 ml-ért is házhoz mennek, fizetnek is érte, és pl. kórházban lévő babák kapják meg, akiknek szükségük van rá, vagy akiknek a gyerekorvos felírja (persze ingyen kapják).
Mondjuk lehet én vagyok a flúgos, de én nem venném át más tejét, csak ilyen helyről. Akármilyen rendes, tiszta és jófej az ember barátnője, és akármennyire is az ő tejét issza a saját gyereke is, azért mégis más az, hogy akkor ő kifeji és akkor majd tárolja, és eljut hozzád és akkor te odaadod a babának...
Megpróbálkozhatsz felírtani is magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!