Milyen deót használtok, mai nem árt a babának, nem megy át a tejbe?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 11:39
1/4 anonim válasza:
A dezodor nem megy át a tejbe, tehát mindegy, milyet használsz. Se a golyós, se a spray, se a parfüm.
2/4 anonim válasza:
Legfokepp illatmenteset, vagy enyhe illatut. Amugy nem megy at a tejbe.
3/4 anonim válasza:
Bármilyet használhatsz. Amúgy a babának tök mindegy, milyen illatod van, leginkább a sajátodat szereti, ezért ha lehet, izzadásgátlón kívül ne használj kölnit, parfümöt.
4/4 anonim válasza:
A dezodor nem megy át a tejbe... viszont a benne lévő alumínium igenis felszívódik (az évek alatt már jó kis alumíniumraktárunk lett) és abból bizony jut a tejbe is kicsi vagy sok (ki tudja??)
Én éppen ezért csak akkor használok bármit ha megyek valahová (bár már lehet tök mindegy mert tizenpárévig már használtam az nem tűnt el belőlem...) Igaz büdös vagyok ami engem marhára zavar, de a 3 hónapos kislányomat nem zavarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!