Nem befizik a babám, mit tudok tenni vele? Félek nehogy baja legyen,6 napos, és hiába járkálok vele (büfi pózban vállon) simogatom a hátát vagy paskolom de semmi büfi, félek nehogy baj legyen.
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 15:54
1/8 anonim válasza:
Nekünk az jött be, hogy evés után vállon büfiztetés, majd kb 30-40 másodpercre letettem hanyatfekvésbe és újból vállra vettem. Nagyon sokszor ilyenkor jött ki a büfi. Próbáld ki!
2/8 anonim válasza:
Én is hanyattfekvésbe teszem a karomban, kicsit óvatosan meghintáztatom (nagyon óvatosan!), és amikorújra a vállamra veszem, jön a büfi.
Egyébként ha egyáltalán nincs büfi, akkor az azt jelenti, hogy nem nyelt levegőt, ami jó.
3/8 anonim válasza:
Tedd hasra,vagy csak mozditsd meg egy idő után.Ilyenkor a levegő is megmozdul.
5 hós baba anyukája
4/8 anonim válasza:
nekem rendszeresen nem büfizett a kislányom, és nem lett baja! Egy ideig járkáltunk vele, de semmi! Később már nem is erőltettük, evett aztán aludt!
5/8 anonim válasza:
Nem minden baba büfizik.Ha nem fáj tőle a pocija nincs semmi gond.A fiamat én nem is büfiztethettem mert mindent kibukott.A kislányom meg most van úgy,hogy csak fél óra múlva büfizik.Ne aggódj ha nem okoz neki gondot nem baj,hogy nem büfizik.:)
6/8 anonim válasza:
Nálunk is nagyritkán volt büfi ilyen icipicin. Mindig csak a nagyiknál büfizett, ők tudtak valamit. Aztán mi is kipróbáltuk ezt a büfipóz, aztán hanyatt letesz egy kis ideig, majd megint büfi, és ez bejött. Mostmár azonnal, vagy pár perc járkálás után jön a büfimanó, ha másnem akkor, mikor már hason van a féléves lurkóm.
7/8 anonim válasza:
esetleg még kipróbálhatod azt is: leülsz, a babát szembe fordítod veled, a hónalja alatt tartva ülő pózba teszed. nekünk ez sokkal jobban bevált, mint a vállra teszem büfizni póz.
8/8 anonim válasza:
Nekünk se megy mindig a büfizés, 3hetes a kislányom, ha nem sikerül oldalára fordítva szoktam letenni aludni, kitámasztva, hogyha esetleg bukik akkor ki tud fojni a szájából. Főleg éjjel nyugodtabb vagyok, ha így teszem le aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!