Kézi AVENT mellszívó kinek hogy jött be? Érdemes venni?
Jól lehet vele fejni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 13:38
1/10 anonim válasza:
Nekem ilyen volt. Bevált. Meg voltam vele elégedve.
2010. máj. 20. 13:47
2/10 anonim válasza:
Jól működik, könnyen kezelhető, és komfortos érzés a mellnek. Én egyszer próbáltam medela-t, az felsértette a cicimet.
2010. máj. 20. 13:51
3/10 anonim válasza:
Könnyen szétszedhető, tisztítható, kezelhető. 20 perc alatt fejem le vele a két mellemet, 2-3 deci tejet szedek ki belőle egy fejés alkalmával. 2 hónapja csinálom ezt, mert a babám sajnos nem szopik. :-( Ínhüvelygyulladást nem kaptam ugyan tőle, de a napi 4 órányi fejés elég fárasztó, úgyhogy épp most invesztálok bele egy használt elektromos Avent mellszívóba.
A barátnőm Medela kézivel kezdte, attól ínhüvelygyulladást kapott. Azt mesélte, hogy utána az Avent maga volt a megváltás.
2010. máj. 20. 14:08
4/10 anonim válasza:
Az előzőekkel egyetértek, különösen a 14.8-assal.
Csak annyit, hogy én 14 hós korig kellett használjam. Semmi baja a gépnek. Adtak hozzá pót gumifejet, amit a következő babánál is tudok használni.
Szuper, gyors, törhetetlen, könnyen tisztítható és a gépiektől is nekem gyorsabb, hatékonyabb és halkabb volt.
2010. máj. 20. 14:20
5/10 anonim válasza:
És persze lehet venni hozzá mindenféle méretű cumisüveget és tárolóedényeket, amit azonnal a gépre csatlakoztatva fejhetsz. Steril!
2010. máj. 20. 14:21
6/10 xStefix válasza:
Én is azt hallom, hogy ez a legjobb, nekem is ilyen volt és jól tudtam használni. Mondjuk egy idő után elkezdett nyikorogni minden húzásnál, nemtom, miért. :S De ezt leszámítva én is elégedett voltam vele.
2010. máj. 20. 15:41
7/10 anonim válasza:
nekem is teljesen jó, igaz nyikorog, de ha kicsit oldalra is húzom a kart, abbahagyja:)
2010. máj. 20. 16:27
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 20. 17:59
9/10 Vilcsianyuja válasza:
igen, eléggé nyikorog. és a csillagszelep néha felcuppan a gumimembrán alá, azt kész öröm szétszerelni fejés közben :) az enyémhez legalábbis volt a csombagban három csillagszelep meg egy sípformájú. a síp nem tud feljönni, viszont nekem nem szimpi, még jobban zörög-nyikorog és mintha nem zárna tökéletesen, nem elég nagy a vákum. amúgy nem akarnék másik mellszívót, már megszoktam és meg vagyok vele elégedve, kisebb hibái ellenére. én is a VIA poharakkal használom, csak vigyázni kell, mert néha az ember félkómában nem figyel oda, és rosszul csavarja össze a poharat a mellszívóval. aztán fejés közben egyszer csak tejben fürdök... volt már, hogy két deci tejet sikerült ily módon padlóápolóként hasznosítanom :(
2010. máj. 20. 22:17
10/10 anonim válasza:
Én azt használom már egy éve!Folyamatosan fejek mert tejadó lettem így gondolhatod hogy Én igazi minőségellenőr vagyok!
Nem kéne másik!
Nyikorogni csak akkor szokott amikor mikróban sterilizálom, a vizkőtől!
Most már folyadékkal s.-zálok azota olyan csendes hogy az alvó gyerek mellet fejek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!