Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a hivatalos neve a cikória...

Mi a hivatalos neve a cikória kávénak? Hogy keressem az üzletekbe?

Figyelt kérdés
Többször olvastam már ,h tejserkentő hatású a cikória kávé de sosem találtam a boltba.Melyik kávé az?
2008. okt. 16. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A cikória egy kávéízű gabonaféle. Gyerekkávék ebből készülnek. Illetve pótkávé néven is ismert. A DE-nek van most egy KID nevezetű 3in1 gyerekkávéja, ami cukor, cikória és tejpor.
2008. okt. 16. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Vannak főzéssel, és anélkül készíthető, azonnal oldódó.Főzös pl.Zamat kávé, nam főzős a Maci kv

2008. okt. 16. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A hivatalos neve a kévénak a cikória és az boltokba is rá van írva a dobozra.
2008. okt. 17. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A maci kávét keresd!

2008. okt. 17. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a 100 forintos boltokban találtam Inka vagy Inda néven, elég barátságos áron.

2008. okt. 17. 21:44
 6/8 anonim válasza:

Szia!

A Cikória Kávét én is iszom! A CBA és ehez hasonló üzletekben kapható!Ezüst színű fényes zacskóban van! a zacskó felső harmada zőld!295ft! 25dkg! nagyagyon jó hatással van a cukor betegekre! Naponta fél litert kell el kortyolgatni!2 hét mulva tuti jelentkezik a hatása!Én még teszek bele ha készre főtt egy mokkáa kanál fahéjat (őrölt)!A kettő együtt nagyon jó hatású!! A neten nézd meg a fahéj hatását is!!A cikória kávé zacsijára szépen rá van írva micsoda jó hatásokkal rendelkezik!A cikória nem gabona ,hanem kesernyés ízű növény!Jó egészséget kívánok! Nekem be jött! Edit:

2010. jún. 9. 09:10
 7/8 anonim válasza:

A cikória kávé nem tejserkentő!! Az biztos!

És miért irtad,hogy nulla százalékos a válaszom????A cikória hasnyálmirigy serkentő!!!!!!

2010. jún. 9. 09:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit!Sőt,a kérdést sem én írtam ki most.(2008-ban igen)Az nap nem is voltam gép közelben,ne rám orrolj a 0%-os válaszért.Semmi közöm hozzá,talán rendszer hiba...nem tudom.(Ja,nem szoktam pontozni,nem érdekel különösebben)
2010. jún. 12. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!