Kizárólag olyan anyukák válaszát várom, akiknek valamilyen jó módszerrel sikerült a babájukat az éjszakai etetésről leszoktatni. Mit csináltatok?
Szia!
Én is 9 hónapos korában szoktattam le az éjszakai evésről.
Egyszerűen nem adtam neki , csak vizet próbáltam , de az meg nem kellett . 2 éjszaka után a harmadikon már nem ébredt fel , vagy ha fel is ébred , akkor inkább ringatom és nem adok neki enni.
Szia!
Nem egyformák a babák sem és, ezért egyik alszik a másik ébred éjszaka!
A babádnak ilyen igénye van, most jelen pillanatban!
Nekem 2 nagyon sűrűn evő babám volt, van és mindig az igényeket vettem figyelembe!
Éjszaka 9 hónaposan 3X szopiztak 11 hónaposan, már csak 1X, és most 13 hónapos a kicsi és 3 hete nem szopizik egyáltalán!
Azóta végig alussza az éjszakát is!
Ezt most csak azért írtam le, mert van remény, hogy hamarosan nem fogja igényelni az éjszakai evést a babád!
Szokták a teát is ajánlani, nekem nem fogadták el a babák!
Sok türelem! Jó egészséget a babádnak!
Nekem ugyan nem sikerült (13-14 hósan hagytuk el az utolsó éjszakai evést) , de egyik barátnőm azt csinálta, hogy nagyon vizesre higította az éjszakai tápszert, persze fokozatosan és egy idő után már nem volt kedve felkelnie a törpének :)
Esetleg tuod növelni a kalóriabevitelt nappal? Mit vacsizik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!