Hetfo este szuletet babam megfog tanulni bimbovedo nelkul szopizni? Hogyan kell fertotleniteni a bimbovedot?
Én "szappanos" meleg vízzel elmostam majd kifőztem. Volt hogy gázon, volt hogy csak vízforralóval forralt vizet kiöntöttem egy tálba és abba tartottam egy ideig.
Amúgy baba függő, hogy milyen jól tűri az ilyen változásokat. Nálunk nem volt gond hogy védővel vagy anélkül szopizott volna. Hajrá!
mi is a kórházban azzal próbálkoztunk, hátha, de mire hazamentünk, ment nélküle is szépen.
itt minden kórterembe tesznek be sterilező oldatot, ami 24 órán keresztül használható. tehát rendesen elmosogatod, majd ebbe beleteszed fél-egy órára és utána tiszta rongyra (jelöltem ki erre a célra egy tetrát) kiteszed száradni.
vagy kifőzöd, esetleg egy fedeles műanyag doboz aljába teszel kevés vizet (cca fél cm), és félig lefedve bedeszed 3-5 percre a mikróba. a cumikat midnig így sterileztem. persze mindig elmosogatás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!