Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményetek ha az anya...

Mi a véleményetek ha az anya nyilvánosan szoptat?

Figyelt kérdés

Velem tegnap fordult ilyen elő, hogy Debreceni fórumban kirakja az anya a mellét és már szoptat is.

Nektek mi a véleményetek ha ilyet láttok?

2017. jún. 14. 09:34
 131/146 anonim ***** válasza:
39%

130 as nak

nemreg egy mozi elotereben egy par jofej nagyszaju kolyok igen csak helyretette a nyilvanosan szoptato kedves mamat.

mondanam hogy a moziban van babahelyiseg pelenkazoasztallal fotellel, kb 20 meterre az emlitett elotertol ahol az emberk uldogelnek esznek stb.

anyuka kidobta a ronda eres mellet a nem is tul kicsi gyereknek aki csamcsogva markolaszta a masik kezevel anyuka tejgyarat.

par tini fiu odament elkezdtek bamulni es egymassal versenyezve rohogtek, aztan ilyenek hangzottak el

"en is megmarkolaszhatom, jot tenne nekem is egy kis szopas?" a masikat is kiveszi vagy azt meghagyja nekunk?"

a legdurvabb volt es ez mindjart tavozasra kesztette az intelligens anyukat, az egyik fiu kepletesen elkezdte simogatni az agyekat es rohogve mondta "na meg egy kis szopas es mindjart jo is lesz"

Ugy porzott el anyuka a helyszinrol hogy csak fust szallt utana. annak ellenere hogy a fiuk viselkedese kozonseges volt, maximalis mertekben jol tettek es az ott ulok nagy resze is pontosan igy latta. ezek azok a "csakazertis itt szoptatok" mert rendelkezesre allt a kulturalt helyiseg, tiszta, kenyelmes es mindossze kevesebb mint 1 percnyire volt tole ahol leult. remelem egy eletre megjegyezte a lecket a no.

2017. jún. 19. 08:02
 132/146 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem ne oszd az észt, ha nem jutott. Körülbelül 3 válaszomban írtam le, hogy a jogok addig terjednek, amíg azzal nem zavarunk másokat. Erre te válaszul teli pofával röhögsz, hogy "próbálj meg tekintettel lenni másokra".

Most leírtam negyedszer is, mert bár tudom, hogy a funkcionális analfabétizmusodon ez nem segít, de talán (!!) sikerül ilyen rövid szövegben megértened a jelentését az egymás mellé tett betűknek.

Bár kételkedem benne az előzmények láttán.

2017. jún. 19. 10:57
 133/146 anonim ***** válasza:
10%

Nem, nem célzok erre. Nem vagyok "szoptatós anyuka".

2017. jún. 19. 10:58
 134/146 anonim ***** válasza:
69%

132

Kifogytál az érvekből, hogy személyeskedsz és támadsz?

" ...a jogok addig terjednek, amíg azzal nem zavarunk másokat..."

x oldal óta az megy, hogy márpedig zavarja a többséget, de téged ez nem érdekel.

2017. jún. 19. 12:56
 135/146 anonim ***** válasza:
36%

126-os vagyok, engem szólítottál meg, így idézek tőled: "Nem, dolgozzuk fel: nem KELL egy nőnek SEM fölösleges áldozatokat hozni, csak azért, mert nő vagy anya.

Nem kell.

Az élet lehetőségekkel, jogokkal és szabadsággal teli, amíg nem árt vele senkinek tevőlegesen. Az, hogy valakinek nem tetszik, ha valaki szoptat, az nem ártás.

Ennyi. "

Magyarul itt azt írod, hogy ha valakinek nem tetszik, hogy más nyilvánosan szoptat, az nem ártás. Később még vissza is küldöd a fatornyos falujába. Aztán megsértődsz azon, hogy azt írjuk tekintettel kellene lenni másokra a pláza közepén való mellmutogatás jogának gyakorlása közben.

Ezután engem nevezel funkcionális analfabétának, amikor te még azt sem tudod értelmezni amit te magad írtál.

A személyeskedő bunkó stílusodról nem ejtek szót, mert nem nagyon tud izgatni, hogy valaki a te szinteden mit gondol rólam, úgyhogy nem fogok belemenni az egymásra való köpködésbe, bocsi.

Amúgy jogom van azon teleszájjal nevetni (röhögni én nem szoktam, és te? és pofám sincs, és neked?), legalább annyira mint másnak kitenni a csöcsét. Senkinek nem ártok vele tevőlegesen.

2017. jún. 19. 13:06
 136/146 anonim ***** válasza:
87%
#132 "ismerlek" téged, összetéveszthetetlen ez a beszédmód, más más kérdésnél is olvastalak, sajnos már nem emlékszem konkrétan melyiknél... de gusztustalan a stílusod mindenesetre... annak ellenére mondom, hogy nem nekem írtad, nem tudom szó nélkül hagyni. A legviccesebbek a mások alacsony intelligenciájára vonatkozó megjegyzéseid, holott az itteni viselkedésed alapján óriási prosztó lehetsz. És most itt tekintsünk el attól, hogy igazad van-e egy kérdésben vagy sem... tipikusan az az ember vagy, aki itt a névtelenség mögő bújva éli ki magát, és parasztkodik másokkal, kíváncsi vagyok, hogy milyen kis nyuszi lehetsz a való életben tele frusztrációval... inkább járj el futni, vagy válassz valami küzdősportot, mert nevetséges, hogy itt ilyen módon vezeted le, és sértegetsz másokat.
2017. jún. 19. 13:19
 137/146 anonim ***** válasza:
100%
#136 - köszi, nekem szólt a fantasztikus hozzászólás, 126-os vagyok. Azért is írtam, hogy nem megyek bele ebbe a stílusba és nem kezdek el visszaírogatni ugyan így, mert szerintem is szánalmas. Mint ahogy az is, hogy ezt 46%-ban hasznosnak találták mások. Ezek szerint van még olyan, aki szerint elfogadható ez a stílus. És most nem az a bajom, hogy nem értett velem egyet... mert olyan van, hát istenem. Csak intelligensen is ki lehet fejezni. De nyilván úgy lehet ahogy írja a 134-es... kifogyott az érvekből, és akkor támadni a legegyszerűbb.
2017. jún. 19. 13:50
 138/146 anonim ***** válasza:
34%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopt..

A pápát nem zavarja. Sőt, támogatja.

Bocs, de a tudatlan kisemberek károgása senkit sem érdekel.

2017. jún. 23. 13:12
 139/146 anonim ***** válasza:
74%

Egyszer láttam nyilvános szoptatást, akkor is teljes "cenzúrával", percekkel később esett le h a nő szoptatott.

Nem zavart, diszkrét helyen volt, csak én voltam olya szerencsétlen h arra vitt a utam biciklivel.

De én ezt se tennem nyilvánosan, családban se senkim. Testvérem engem, anyukánkat is kiküldött szoptatási idő alatt, csak a férje maradhatott. És ezt teljesen természetesbek vettük, példának okáért.

Sajnos vannak akik tényleg nem a legízlésesebb módon oldják meg, evvel van a baj :/

2017. jún. 23. 13:55
 140/146 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, nekem az újszülött gyerek is (volt már kettő) lezavarta 15 perc alatt az étkezést.... Valaki jött a 40 percekkel, na az már komfort szopás, ami kimeríti a "gyorsan megetetem a gyereket kategóriát". Szoptattam strandon, strandsátorban, egyszer egy parkban, mert tényleg muszáj volt, letakartam magam egy textilpelussal és kész.
2017. jún. 23. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!