Mi a véleményetek ha az anya nyilvánosan szoptat?
Velem tegnap fordult ilyen elő, hogy Debreceni fórumban kirakja az anya a mellét és már szoptat is.
Nektek mi a véleményetek ha ilyet láttok?
"Mert mondjuk, a szoptatós szoba foglalt, pl."
mi az, hogy foglalt a szoptatós szoba??? hát könyörgöm, nem egy db szék van benn és csóközön. Vagy tán az zavarná, hogy látja más is, miközben szoptat??? :D :D
nekem csak egy kérdésem van: mi viszi rá arra, hogy ha van ilyen helység, mégis a padon, az áruház közepén etessen?
hajszál pontosan 1 db szék van minden szoptatós szobában,már ha van ilyen szoba egyáltalán.
az esetek többségében a mozgássérült vécében van a pelenkázó,bocs ha nem a redvás klotyón etetem a babámat. Te se ott zabálsz gondolom.
egyébként én kendőben szoptatok nyilvánosan,de megértem azt aki nem ,mert egy kínszenvedés egy kézzel fogni a gyereket eggyel meg a kendőt úgy,hogy mindíg mindent takarjon,mert a gyerek nem kényelmesen fekszik,mivel nem egy párnával járok a városban.
"megnéz és megy tovább max. magában levonja a következtetéseket a hölgyről."
Milyen következtetéseket? Hogy szoptat, tehát gyereke van, tehát ivarérett és nem szűz? Azta, igazi Sherlock Holmes...:D
Kedves pécsi hozzászóló, máshol is ritkán látsz nyilvánosan szoptató anyát. Ennek az aoka, hogy a nők alapvetően nem törekednek arra, hogy mindenki szeme láttára szoptathassanak, ha mégis megtörténik, annak oka van. Épp ezért nem értem, hogy egy viszonylag ritka és alapos okkal történő, ráadásul teljesen természetes jelenség egyáltalán miért is kell, hogy téma legyen.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!