Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha úgy alakul, hogy vissza...

Ha úgy alakul, hogy vissza kell majd mennem dolgozni, hányszor kell fejnem tejet egy nap ahhoz, hogy ne apadjon el?

Figyelt kérdés
Apa lesz otthon és az én munkaidőm is elég rugalmas, de minden szoptatáskor nem tudok otthon lenni. Elég reggel és este vagy legalább háromszor kell? hogy van ez? 35 hetes kismama
2008. okt. 16. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
annyiszor kell fejni, ahányszor szoptatnál. minél többször fejsz, annál több lesz a tejed. ellenkező esetben hamar tápszerre esik a sor.
2008. okt. 16. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
3 óránként.Ez lesz valószínűleg a baba igénye is.De ha ő 2 óránként kéri majd otthon akkor igazodj ehhez és nem fog elapadni a tejed.
2008. okt. 16. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam szoptatni, ezért fejtem a tejet naponta ötször. Ha apadni látszott, akkor 6-7-szer is. Így 10 hónapig tudtam fejni, de akkor is azért hagytam abba, mert megszűnt a tejleadó reflexem. Ja, éjjel nem fejtem, mivel ő ügyes baba volt, és már 1,45 hónapos korában átaludta az éjszakát. Remélem, a 2. picimet már tudom szoptatni, de ha nem, akkor se fogok kétségbeesni, hanem fejek. :)
2008. okt. 18. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!