Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha már nem szoptatok 4 hónapja...

Ha már nem szoptatok 4 hónapja lehet megint tej?

Figyelt kérdés
Tegnap megnyomtam a mell bimbóm, mert olyan érzékenyek voltak és mondom megvizsgálom kicsit. És 1 csepp kis tejféle jött. Ez mitől lehet?
2010. máj. 18. 18:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagy újra terhes? Néhány hete volt egy hasonlókérdés, amikor az anyukának ismét elkezdett folyni a teje pár hónappal a szoptatás elhagyása után... aztán vett egy tesztet az egyik válaszadó tanácsára... pozitív lett!!!
2010. máj. 18. 18:12
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

A tej a prokaltin hormon magas szintjétől van. Örökbefogadó anyák (akik maguk nem szültek) is szoptathatnak, sőt, édesapáknak is megindulhat a teje.

Neked is visszajöhet a tejed. De a terhességi teszt sem hülyeség ám, terhes is lehetsz, még tabletta mellett is, ha azzal védekeztek.

2010. máj. 18. 18:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Bocs, prolaktin. Elírtam.
2010. máj. 18. 18:21
 4/13 A kérdező kommentje:

Vannak egyéb terhes tüneteim is. Érzem, h a hasam is nagyobb, ha ráfekszem nyom. A mellem is megnőtt. Néha hányingerem van, a hasam is görcsöl néha vagy szurkál, a szeleim is beindultak.

Tegnap előtt csináltam egy tesztet, de negatív lett.

Persze a kisfiamnál is negatív lett először és most itt dünnyög a szobában. :)

Csak gondoltam, h megkérdem lehet-e terhességtő függetlenül ez?

2010. máj. 18. 18:34
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Ajaj! Néhány nap múlva biztosan csinálnék másik tesztet!!! Ez nagyon "babás".... Megírod, mi lett az eredmény?
2010. máj. 18. 19:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Persze, megírom. :)
2010. máj. 18. 19:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Lehet a terhességtől függetlenül is, a tej bármikor "visszahozható".

Örülni fogsz, ha baba?

2010. máj. 19. 08:37
 8/13 A kérdező kommentje:

Igaz nem terveztük és a fiam is csak 8 hónapos lesz, de örülni fogok nagyon.

Már az első pillanattól imádni fogom odabent.

Attól tartok csak, hogy nem tudom majd úgy emelgetni, ölelgetni a fiam, meg mire megszületne, akkor is csak kb 1,5 éves lenne és hát nem tudom hogyan szakadnék 2felé.

2010. máj. 19. 09:10
 9/13 A kérdező kommentje:

hát lányok csináltam még egy tesztet és negatív lett.

Fél órára rá, mikor mentem pisilni (ugye mert sokat járok mostanában pisilni is) akkor már halványan ott volt a másik vonal is.

Persze rá van írva tudom, h 10 perc után nem lehet leolvasni.

De az vajon csak azért volt ott halványan mert teljesen átázott már a csík vagy jelenthet valamit?

2010. máj. 19. 14:05
 10/13 xStefix ***** válasza:
Holnap, holnapután derítsd ki magad.. ;) :)
2010. máj. 19. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!