Ha már nem szoptatok 4 hónapja lehet megint tej?
A tej a prokaltin hormon magas szintjétől van. Örökbefogadó anyák (akik maguk nem szültek) is szoptathatnak, sőt, édesapáknak is megindulhat a teje.
Neked is visszajöhet a tejed. De a terhességi teszt sem hülyeség ám, terhes is lehetsz, még tabletta mellett is, ha azzal védekeztek.
Vannak egyéb terhes tüneteim is. Érzem, h a hasam is nagyobb, ha ráfekszem nyom. A mellem is megnőtt. Néha hányingerem van, a hasam is görcsöl néha vagy szurkál, a szeleim is beindultak.
Tegnap előtt csináltam egy tesztet, de negatív lett.
Persze a kisfiamnál is negatív lett először és most itt dünnyög a szobában. :)
Csak gondoltam, h megkérdem lehet-e terhességtő függetlenül ez?
Lehet a terhességtől függetlenül is, a tej bármikor "visszahozható".
Örülni fogsz, ha baba?
Igaz nem terveztük és a fiam is csak 8 hónapos lesz, de örülni fogok nagyon.
Már az első pillanattól imádni fogom odabent.
Attól tartok csak, hogy nem tudom majd úgy emelgetni, ölelgetni a fiam, meg mire megszületne, akkor is csak kb 1,5 éves lenne és hát nem tudom hogyan szakadnék 2felé.
hát lányok csináltam még egy tesztet és negatív lett.
Fél órára rá, mikor mentem pisilni (ugye mert sokat járok mostanában pisilni is) akkor már halványan ott volt a másik vonal is.
Persze rá van írva tudom, h 10 perc után nem lehet leolvasni.
De az vajon csak azért volt ott halványan mert teljesen átázott már a csík vagy jelenthet valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!