Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány óránként kell egy 2...

Hány óránként kell egy 2 hónapos babának szopiznia?

Figyelt kérdés
eddig 2 óránként evett, de azt mondta a gyerekorvos, hogy tágítsam a 2 szopás közötti időt 3 órára. szerintetek mit csináljak? félek, hogy emiatt kevesebbet fog hízni.
2008. okt. 16. 13:15
1 2
 11/11 Elda válasza:
0%
Az én lányom most 2 és fél hónapos, 3 óránként eszik, éjjel eddig 1 szopi maradt ki, este 9-kor evett, majd hajnal 3-kor. 2 napja hajnalban alig 50-60g-ot eszik, mert elalszik evés közben, kb 1 hete nem is ébred, nekem kell keltegetni. Anyukám tanácsolta, hogy ne keltsem fel, szerintem ma éjjel kipróbáljuk, gondolom amikor éhes, akkor úgyis többet fog enni. A többi evésnél 140g és 160g körül eszik, időnként pedig 130g-ot. A védőnő nem mondott semmit. Nappal általában jelez, hogy éhes, néha előbb (kb fél órával), akkor előbb adok neki, de ma pl délután én keltettem háromnegyed óra csúszás után. Utána a következő két szopi alkalmával elosztva annyival hamarabb kapott, de nem ellenkezett. :) (Úgy van a rendszerünk, hogy 3, 6, 9, 12, időnként eltérünk, ha nagy a csúszás, úgy hozzuk be minden esetben, hogy inkább sűrűbben kap enni.) Nem mindig sír, amikor éhes.
2013. ápr. 5. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!