Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek mi vált be, arra hogy...

Kinek mi vált be, arra hogy több anyateje legyen?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám és nálam már beállt a kereslet-kínálat, viszont ettől függetlenül van hogy nem lakik jól a babám. milyen ételek/italok segíthetnének hogy csak egy picit sűrűbb vagy több legyen a tejem? Homeós szereket hagyjuk ki.

2017. jún. 9. 11:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
igen ez is igaz. Köszönöm
2017. jún. 9. 13:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Szoptasd sűrűbben, pár nap és ismét beáll a mennyiség!
2017. jún. 9. 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Macikávé.

Amúgy is nagy kávés vagyok, de azt a koffein miatt most nem lehet.

Ugyanúgy maláta van benne, mint a Karamalzban, de csak 700 Ft egy doboz, és nekem egy hétre elég.

Ami még bevált, az a győri édes zabfalatok, és az őszilé, minél magasabb gyümölcstartalommal. Utóbbi kettőt inkább növekedési ugrásnál vetem be, sokat segít.

Nálam a homeós bogyók nem értek semmit, a szoptatós teáktól pedig a picinek fáj a hasa.

2017. jún. 9. 14:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Gyakrabb szoptatás vált be nekem is.
2017. jún. 9. 14:24
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) sokat segítettetek! :)
2017. jún. 9. 14:25
 16/19 anonim ***** válasza:

3 hónapos baba mellett már nem kell, hogy keménynek, feszülőnek érezd a melled. Az enyém 4 hónapos, max reggelre feszül a mellem, ha éjjel nem ébred fel, mégis szépen gyarapszik, jol alszik.

Ami használ a növekedési ugrásnál, az a gyakoribb szoptatás, és a szoptatási idő növelése. Nem korlátozom a szoptatási időt hagyom cicizni is, ha szeretne.

Az is lehet, hogy már a fogzás is kezdődik, azért is tűnhet nyugtalanabbnak a babád.

2017. jún. 9. 16:30
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2017. jún. 9. 17:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szénhidrátban gazdag táplálkozás (tudom, baromi egészségtelen, utáltam is, de használt), szaporító tea és rengeteg pihenés, alvás. Amikor a fiam aludt, én id azonnal eldőltem.
2017. jún. 9. 22:43
 19/19 A kérdező kommentje:
jó lenne ha a kislányom is hajlandó lenne kicsit többet aludni nappal de nagyon küzd az alvás ellen :D mire ő elalszik és én is már el tudnék aludni arra pont felébred.szóval nem egyszerű :D amúgy köszi a választ! :)
2017. jún. 10. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!