Kinek mi vált be, arra hogy több anyateje legyen?
Macikávé.
Amúgy is nagy kávés vagyok, de azt a koffein miatt most nem lehet.
Ugyanúgy maláta van benne, mint a Karamalzban, de csak 700 Ft egy doboz, és nekem egy hétre elég.
Ami még bevált, az a győri édes zabfalatok, és az őszilé, minél magasabb gyümölcstartalommal. Utóbbi kettőt inkább növekedési ugrásnál vetem be, sokat segít.
Nálam a homeós bogyók nem értek semmit, a szoptatós teáktól pedig a picinek fáj a hasa.
3 hónapos baba mellett már nem kell, hogy keménynek, feszülőnek érezd a melled. Az enyém 4 hónapos, max reggelre feszül a mellem, ha éjjel nem ébred fel, mégis szépen gyarapszik, jol alszik.
Ami használ a növekedési ugrásnál, az a gyakoribb szoptatás, és a szoptatási idő növelése. Nem korlátozom a szoptatási időt hagyom cicizni is, ha szeretne.
Az is lehet, hogy már a fogzás is kezdődik, azért is tűnhet nyugtalanabbnak a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!