kamu kerdes ha! en is jot nevettem, rajta, hogy lehet ekkora okorseget kitalalni kedves kerdez unatkozol ?? nincs jobb dolgod ?? cserelnek veled ennyi idod van...
2010. máj. 17. 19:34
12/18 anonim válasza:
v agy a kedves ferjed igazabol noo:)))))))))))
2010. máj. 17. 19:38
13/18 anonim válasza:
ez olyan, mint a könnyező Madonna.
hiszem, ha látom!
na de miért ebben a témakörben? vagy szoptat is a pasas?:)))
ha pedig tényleg igaz, én tuti elmennék másik orvoshoz. lehet hogy daganat van benne és amiatt váladékozik.
2010. máj. 17. 20:11
14/18 anonim válasza:
Azert eleg sok az agyonmüvelt ember erre fele. ilyen letezik. Hogy konkretan a kerdezö csak vicces akart lenni vagy komoly azt nem tudom, de van ilyen. esetleg nem most van kisbabatok? Altalaban a ferfiak kis szazaleka annyira azonosul terhes partnerevel, hogy ugyanazokat eli meg, mint a babat varo neje/baratnöje/elettarsa. Azaz ugyanugy felszedi az X kilot, ugyanugy hanyingere van, eg a gyomra, gyakran jar wc-re szekrekedeses, es meglepö modon ugyanugy szülesi fajdalmai vannak es extremebb esetben ugyanugy megindul a tejelvalasztasa is. Persze ez ritka, de elöfordul. Vagy valami hormon problema. egy biztos egy orvosnak ezt tudnia kellene vagy mas szakember küldenie valamilyen gyanuval.
2010. máj. 17. 20:17
15/18 anonim válasza:
Az én mostoha anyám a egészségügyi dolgozó és ő is mesélte, hogy volt már nálunk ilyen pasas. Elég ritka dolog, de előfordulhat. Magasabb a női hormonszintje a kelleténél. (Ugyanis a férfiakban is van női hormon és a nőkben is férfi). Az mégjobban kiválthatja ha kisbaba kerül a családba...
2010. máj. 17. 20:44
16/18 anonim válasza:
Ember elmentek otthonról!!!
2010. máj. 18. 08:47
17/18 anonim válasza:
Állítólag,ha nagyon ráhangolódik,és beleéli magát,egy férfi is tudna szoptatni.Biztos hogy van ilyen,és nem hülye a kedves kérdező!Tessék előtte tájékozódni,vagy nem írni ilyen válaszokat(tisztelet a kivételnek)!!!
Főleg ha a férjed olyan beállítottságú,hogy Veled éli minden pillanatát a terhességnek és a babázásnak.Simán előfordulhat.Egyébkéni azt tudtátok-e hogy az újszülötteknél is van ilyen,(a fiú gyermekeknél is!) hogy jön a mellükből pár csepp tej.Na ,ez az anyai hormonok miatt van.El kell ezen gondolkozni.Itt is az lehet,hogy megnövekedett a női hormon mennyisége a szervezetében.Szerintem nincs baja,de ha többször előfordul,azért nem árt megnézetni dokival.
2010. máj. 18. 09:32
18/18 anonim válasza:
kamu kérdés.:D a barinőm írta.xD bocsi szandi.XDDD :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!