Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki úgy feji a tejet, mert...

Aki úgy feji a tejet, mert nem szopizik a baba, annak nem apad el végül a teje? A szívó nem tud úgy szívni, mint a baba.

Figyelt kérdés
Befelé forduló bimbó miatt fejném,de egyre kevesebb a tejem,így bimbókiemelővel szenvedünk,de nem nagyon akar rákapni.Két napig félretettem a kiemelőt,és csak fejtem,de láthatóan kevesebb tejem lett.
2010. máj. 17. 18:11
 1/5 anonim válasza:
35%

nem szív kevésbé mint a baba hiszen azért kell szoptatás után is lefejni a tejet!!

próbálkozz tovább!!lehet h most kevesebb let kicsit de az még nem azt jelenti h el fog apadni a tejed!!

ne keseredj el!!

2010. máj. 17. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
végül mindenkié elapad, azé is, aki szoptat. Nálunk szerencsére jól megy a szopizás. Ha kitartóan mellszívózol, fenn tudod tartani a termelést. A barátnőmnek mindenki azt mondta, hogy örüljön, ha 1-2 hónapig etetni tudja a fiát. Majdnem bejött :) Múlt héten hagyta el végleg a fejést. Ja, a fia 8 hónapos! Sok kitartást és tejcsit kívánok!
2010. máj. 17. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Jelenleg 8 hete fejek, és egyre több tejem van. Tudom, ez még nem sok idő, majd 8 hónapnál szóljak...

Két tanácsom van. Az egyik, hogy mellszívás közben nyomkodd, masszírozd a melledet, próbáld meg kinyomkodni a tejcsatornákból a tejet, ne csak a szívó vákuumára hagyatkozz egyedül, mert az tényleg nem képes kiszedni az összes tejet. A másik tanácsom a görögszénamag-tea. Olcsó és nagyon hatásos. Én egyik este kezdtem el inni, hajnalban már ömlött a tejem.

2010. máj. 17. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebből az okból fejtem, nekünk meg azért nem jött be a bimbővédő mert annyira ömlött a tej azon a 3 nagy lyukon, hogy nem győzte nyelni és csak fuldoklott. Így maradt a fejés. 10 hónapos koráig fejtem akkor is már én választottam el és apasztottam el mert meguntam a fejést és a fagyóban is volt még 40 liter tej. Szóval ha kevesebb a tejed akkor is biztos nem a miatt mert csak fejsz. Genetika. Sajnos.
2010. máj. 18. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Fent lehet tartani a tejet fejéssel is, egy picivel fog hamarabb elapadni mint ha szoptatnál. Mert alapjában két dolog jelzésértékű a mellnek: a kiürülés és a bimbó szívása. De végül is ha géppel fejsz, tulképpen mindkettő teljesül(én kézzel fejtem)!
2010. máj. 21. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!