Mikor fog errol leszokni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lassan het honapos a fiam es csak az erdekelne, hogy az anyatejes babok, akik kiegesziteskepp tapszert is kapnak, napkozben pedig mar 12kor illetve 3kor vagy valami gyumit vagy zoldseget esznek, mikor szoknak le arrol, hogy ejjel 1-2 kozott illetve 5-6 kozott meg kelnek cicizni? Egyaltalan nem zavar, meg nem problema, hogy kelnem kell hozza, felre ne ertse itt senki, csak igy altalanossagban erdekel. 😊2017. máj. 28. 22:03
1/4 anonim válasza:
enyem 9 honapos, nappal mar nem kap cicit csak tapszert meg kanalast, megis ketszer cicizik ejjel :(
2/4 A kérdező kommentje:
Ertem. 😊 En azt nem ertem meg, hogy alig van mar tejem.. Ha vegleg elapad, akkoris kelleni fog majd neki a cici!? 🤔
2017. máj. 28. 23:57
3/4 anonim válasza:
Most sem a "cici" kell neki, hanem te. :) Úgyhogy lehet, hogy akkor is szüksége lesz rád, ha megébred. Legfeljebb picit simized, lenyugszik, és alhattok tovább. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Se simi, se ringatas, se setalgatas nem valt be eddig. :( Probaltam neki ejjel teat adni vagy vizet, de az sem kellett neki. Mikor a karomban van, akkor meg turja magat a cicibe, ezert gondolom azt, hogy cici kell neki elsosorban. :) Igen, tudom, az nyugtatja meg oket elsosorban es nincs is vele problemam, hogy felkel, se azzal, hogy cici kell neki, csak azzal van, hogy mar faaaaj. 😄😄😄 Pedig minden csodadolgot kiprobaltam mar ra. 😄 Ezert IS erdekelt, hogy meddig cicifuggo egy bebii. 😊
2017. máj. 29. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!