Merjek kockáztatni vagy ne?
Figyelt kérdés
Két hetes babámnak ma fájt a hasa mert én hülye epret ettem amit kaptam. Párom nem eszi és nem akartam kidobni. A kórházban azt mondták, próbáljak ki mindent, hogy mi az amitől fájhat a hasa és mi az amitől nem. Mert pl azt mondták, rostosat se ihatok és semmi baja nem lett tőle de az epertől igen. A védőnő azt mondta, ne egyek epret,szedret, málnát, cseresznyét mert ezek allergiát is okozhatnak. Azt mondta vagy kerüljem a k betűseket meg a puffasztóakat vagy reggel egyek mondjuk egy kanál zöldbab főzeléket és nézzük meg, hat e a babánkra mert azt mondta 4-6 óra és, ha éjszakára hat, akkor álmatlan éjszakánk lesz pedig abszolút semmi baj vele mert gyorsan elalszik és 3-4 órákat hagy aludni és mi is átálltunk már baba üzemmódra. Kísérletezzek ezzel a milyen zöldséget/gyümölcsöt egyek dologgal vagy inkább főzzek olyat ami nincs az általános tiltólistán? Eddig ami tuti, hogy nem bántja a gyomrát, a banán és a dinnye, a dinnyétől indult meg a tejem is. Meg még annyi, hogy kávézni kávézhatok? Illetve, ha megy a hasam, akkor a babám se fogja jól érezni magát szoptatás után?2017. máj. 23. 16:42
1/3 anonim válasza:
Aprómagvasat tényleg ne egyél. Most főleg ne is kísérletezz, mert hamarosan lehet, hogy amúgy is hasfájós lesz és nem fogod tudni, hogy miattad vagy saját maga miatt fáj Neki.
2/3 anonim válasza:
Én még nem hallottam, hogy az eper hasfájást okozna. Csak az allergiát (kiütések).
3/3 anonim válasza:
Ilyen picinél én nem kísérleteznék. Kicsit később, legalábbis a puffasztó ételektől ennyi idősen az enyémnek is fájt a hasa. Epres müzli is kiütötte, epret tuti nem ennék. Csökkentett koffeintartalmú kávét szoktam inni reggel és délben, attól nem volt baja. A rostos üdítô nekem is jót tett a tej mennyiségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!