Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A 6 hónapos babám újra kel...

A 6 hónapos babám újra kel éjjel, miért lehet?

Figyelt kérdés
2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát este 8-tól reggel 8-ig evés nélkül. 1 hete kezdtem el a kószoltatást, de kb 2 hete egyik napról a másikra kevesebbet kezdett enni. Korábban 5*150-180-akat evett, most örülök ha 120-130-at bele tudok diktálni, hízni se nagyon hízik. A védőnő a fogzásra gyanakszik, de semmilyen más jele nincsen. Nagyon nyugodt baba, nem sír. Lefejve kapja az anyatejet, mert lusta szopizni. 3500-al szültett, mert 7700, de hetek óta szagnál a súlya. Arra gondoltam, hogy nem ízlik már Neki a tejem azért eszik kevesebbet. Kipróbáltam a tápszert és abból többet eszik. Gondolom finomabb is persze...
2017. máj. 14. 04:53
 1/7 A kérdező kommentje:
A lényeg lersze kimaradt:). 1 hete újra kel enni éjjel, utána szépen visszaalszik. Nem fog rászokni? Korábban is volt, hogy felébredt, de elénekelgetett magába és elaludt, most viszont sír, egyértelműen éges, mert meg is eszik 120-130. Köszönöm, ha segítetek!
2017. máj. 14. 04:56
 2/7 anonim ***** válasza:

És még hányszor fog ébredni....:)

Sajnos nem úgy van, hogyha egyszer már átaludta az éjszakát, az örökre úgy is marad.

Most éhség (adj este többet), majd fogzás, mozgásfejlődés, szepa... később rémálmok, félelem a sötéttől... sok minden okozhatja.

2017. máj. 14. 07:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor is van egy növekedési ugrás is. Emellett a mozgásfejlődés miatt "nem ér rá" enni, de valamikor be kell pótolni.

Persze, tápszert könnyebb ennie, azzal türelmesebb és több lecsúszik.

2017. máj. 14. 07:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok többet adni, ha jóllkott nem eszik többet. Tejet is cumisüvegből kapja. Én hiszek abban, hogyha megoldom a problémát át fogja újra aludni. Naív és kitartó vagyok😂. Igazából nem miattam fontos, hanem ha felkel, megetetem éjjel akkor délelőtt 10-ig húzza utána és felborul a napja.
2017. máj. 14. 07:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Hozzátáplálást elkezdted? Foga és mozgásfejlődés miatt lehet. Plusz éhes valószínű.
2017. máj. 14. 09:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Elkezdtem, egyelore több-kevesebb sikerrel, talán ma már 4 kanállal is evett, alakul. Rászokhat az éjjeli evésre? Én is a fogzásra gyanakszom, mert napközben kevesebbet eszik és éjjel pótolja ba emiatt.
2017. máj. 14. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Plussz igen, a mozgása is szépen elkezdtett fejlődni az elmúlt pár napban.
2017. máj. 14. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!