Nem lesz kevesebb tejem, ha már reggel és este szoptatok csak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy napközben termelődik majd annyi tej, hogy estére elegendő legyen? Vagy fejjek inkább napközben? Mert a déli szopit most akarnám kihagyni és főzeléket adni 7 hós lányomnak (tízóraira, uzsonnára gyümölcsöt eszik), vagy fejjem le a tejet délben? Még arra is gondoltam, hogy beiktatnék 1-2 napot a héten, amikor 3-4szer szoptatom a nap folyamán és a gyümölcsöt vagy a főzeléket hagynánk ki. Hogyan csináljam, hogy minél tovább maradjon tejem?2008. okt. 15. 08:15
1/1 anonim válasza:
Szia!
Ha napi kétszer szoptatsz, a kereslet-kínálat elve ugyanúgy működik. nem fog elapadni a tejed.
és a főzelék után én mindig rákínáltam a cicire. víz helyett szomjoltásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!