Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy isszátok a tejserkentő teát?

Hogy isszátok a tejserkentő teát?

Figyelt kérdés

úgyértem hogy ízesítitek? mint a sima teát? cukor +citrom?

miután megszülök majd rögtön akarom elkezdeni az ivását, hogy mindenképp legyen tejem, mert az elsőnél nem sikerült valami jól sem a szoptatás sem a tejtermelés szóval kész csőd volt.

most szeretném elkerüni, hogy igyam ezt a teát hogy hatásos legyen és melyik fajtát válasszam?

2010. máj. 15. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Én laktoherbet ittam, és sok-sok 100%-os narancslevet!Kevesen tudják, de nagyon jó tejserkentő!!

Rengeteg tejem volt!Hogy ettől e vagy alapból, nem tudom, de ismét szülés előtt állok, és már ezeket bekészítettem!

A teát csak úgy ittam hogy leforráztam a filtert, és kész!10 percet hagytam állni a vízben, és megittam!Imádom a gyógynövényteákat, így nekem nem kellett semmi már bele!

2010. máj. 15. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Laktoherb teát ittam 13 hónapig, és nem ízesítettem semmivel!

Megcsináltam 2-3 filterből a napi 1.5-2 liter teámat, és egésznap ittam!

Nekem nagyon hatásos volt így!

2010. máj. 15. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Görögszénamag-teát iszom, de rapszodikusan, egy héten egy napig, azon a napon összesen egy litert. Rengeteg tejem van tőle.

De beindulni nem a tea indította be, hanem a sok fejés.

2010. máj. 15. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
én mézzel ittam. minden pohárba tettem egy kanállal. csak úgy tudtam meginni
2010. máj. 16. 09:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Én HIPP tejserkentőt ittam. Egy bögrében meleg víz, bele a filter, de nem bírtam melegen meginni csak amikor kihűlt. Akkor csak úgy magában, számoltam közben a kortyokat, hogy nem az ízét érezzem. :-)
2010. máj. 16. 17:39
 6/9 A kérdező kommentje:

jobban kifejti a hatását ha nem ízesítem?

annyira nem tudom meginni az ízetlen dolgokat, de ha így hatásosabb akkor természetesen mindent a babámért!

A laktoherb tea az jó?

köszi

2010. máj. 16. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom van-e összefüggés az ízesítés, és a tej mennyisége között, de én is Laktoherbet iszom, és ugyanúgy ízesítem, mint bármilyen más teát. Édesítő + citrom vagy citromlé. Én jobb szeretem igazi citrommal.

Szóval én ízesítem a serkentő teát, és mégis van tejem rendesen!

2010. máj. 17. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is csak simán iszom minden nélkül,bár csak hidegen tudom meginni,már annyira megszoktam, hogy a sima vizet is furcsa meginni.Amúgy Én úgy csinálom,hogy felforralok 1,5l vizet,és ráöntöm 2 filterre(laktoherb)és benne hagyom egészen addig,míg el nem fogyik.Van hogy 3 ilyen adag is lemegy egy nap.De van hogy 2.Csak ezt iszom szinte,vizet sem,.De ha nem iszom,akkor érezhetően kevesebb a tejem.3,5hós a kislányom.

ja meg 1/2 liter tejet is iszok mellé még naponta.

2010. máj. 17. 09:19
 9/9 anonim ***** válasza:

előző vok

Én azért nem ízesítem mert így is meg tudom inni.Az édesítőszer átmegy a tejbe,az nem túl jó,a cukortól,méztől meg csak a fenekem nő,ami amúgy sem kicsi)))Ekkora mennyiségnél sok lenne a cukor.

2010. máj. 17. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!