Nagymellű anyukák, melyik mellszívó vált be Nektek?
Elektromos Aventet használok, de kicsit bajos vele, mert nagy a mellem és kicsi a bimbója, folyton nyomogatni maszírozni kell, így is vannak göcsök. Hogy csináljam?
2 hetes kislány anyukája
85/G első babás anyuka vagyok Avent Isis kézivel. Nekem is nyomogatni, masszírozni kell fejés közben, különben jön a mellgyulladás. Már kétszer volt, amikor nem voltam elég alapos, mert sírt a babám. Most fogok elektromosra váltani, mert az alsóhangon napi 4 órás pumpálás kezd fárasztó lenni.
8 hetes kisfiú anyukája
Dettó nagy mell.Van avent kézi és elektromos is.Az elektromos nekem speciell túl lassú,a kézivel sokkal gyorsabban végzek.Masszírozni szoktam fejés közeben,így gyorsabban jön a tejcsi.Szopiztatsz is a fejés mellett vagy üvegeztek?
14 hetes babó anyucija
Nekem kézi Avent volt majd Tommee Tipee megmondom őszintén egyikkel se tudtam fejni rendesen csak alig alig.Ugyanez van h nagy a cicim viszonylag és kicsi a bimbó.
Nekem a kézi fejés vált csak be, szerencsére nem sokáig volt rá szükség, mert ikább ráhagytam a gyerekre, h állítsa be ő, mennyi tej termelődjön:)
Lehet h az elektromos jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!