Császármetszés után korainak számít?
Nekem a gyermekagyi meg el se mult teljesen mikor megjott a mensim.csaszar utan 8 hetig vereztem osszesen.akkor tudtam menni a 6 hetesre csak.en is kizarolag szoptattam.
Az elso kettovel is csak 1 es 2 honap maradt ki.ok is csaszarral szulettek,es oket is szoptattam.
A kérdést én is kiírhattam volna, azzal a különbséggel, hogy nekem a gyerekágyas vérzés elmúlása után kb. kéthetente 2 napig van pecsételő vérzésem (ami szerintem nem menstruáció).Én elmegyek miatta orvoshoz.
Amúgy ha neked megjött, az nem gond. Az előző terhességeimnél a szülés után 6 héttel jött meg az első menzeszem úgy, hogy csak szoptattam (Utána egy évig viszont nem volt semmi).
Most kétszer annyi tejem van az ikrekkel mint anno egy babával. Mégis össze-vissza vérezgetek. Gondolom, valami hormonális gond lehet (Nekem is császár volt 3 hónappal ezelőtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!