Mitől lett "hígabb" a lefejt tejem?
Figyelt kérdés
mikor lefejem a tejem, ugyebár az első pár csepp az elsőtej, utána jön a zsírosabb, fehér tej. tegnap viszont az első tej vagy 30-40 ml volt! ez mitől lehet? okozhatta a nagy fáradtság? a húsvéti készülődés miatt alig aludtam valamit, ki is voltam merülve, az tény. emellett reggel meg este szoktam fejni, most viszont az utóbbi pár napban csak este jutottam el odáig, h le tudjam fejni.2017. ápr. 18. 21:23
1/2 anonim válasza:
A helyzet az,hogy a szervezeted mindig az igényhez alkalmazkodik.
Minél kevesebbet fejsz-szoptatsz,annál kevesebb és hígabb tejed lesz(de persze ezen kívül még millió dolog befolyásolhatja a tej "sűrűségét",ez csak egy a sok közül)
2/2 anonim válasza:
Én rendszeresen fejek, naponta 4-5 alkalommal, mert üvegből is kap anyatejet a baba, alkalmanként 120-150 ml-t.
Hol ilyen, hol olyan a tejem. Ezen szerintem ne parázz.
Van olyan, hogy a hűtőben már néhány óra alatt kiválik a tej tetejére a zsír, olyan zsíros, van, hogy láthatóan hígabb.
Függ a napszaktol, a táplálkozástól, hogy előtte mennyit és mikor szopott a baba, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!