Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti adnátok tápszert?

Ti adnátok tápszert?

Figyelt kérdés
9 hetések vagyunk,eddig csak anyatej volt, havi 1-1 kg hízással! Rengeteg időt tölt(ene) cicin, nem fél órát, s nem is egyet! Rengeteget sír ha fenn van, a pocak is fáj! Ma adtam neki először, s jóval nyugodtabb! Ezek után adjam már folyamatosan az anyatej mellett,annak ellenére hogy szépen gyarapszik?
2017. ápr. 12. 12:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem volt indokolt, hogy adtál, mert láthatóan volt elég tejed. Hiszen a baba gyarapodott ahogy kellett. Talán picit többet szopott, de lehet, hogy most van növekedési ugrásban. AZon pedig úgy tudtok pont túllendülni, hogy igény szerint, akkor többet szoptatod. Viszont, ha elkezdesz pótolni, akkor nem lesz több tejed és ördögi kör veszi kezdetét. Szerintem próbáld meg ne adni. Vagy ha mégis pótolnál, akkor a saját tejeddel, mondjuk, hogy szoptatások közt fejsz.
2017. ápr. 12. 12:59
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Nem.

Semmi nem indokolja.

2017. ápr. 12. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
én laktáz cseppet vagy espumizant adnék inkább
2017. ápr. 12. 13:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
ha van elég tej, és meghízza amit kell, akkor ne adj neki, a vegyes táplálástól még jobban fog fájni a hasa...inkább ne hagyd annyit cicin, a hasfájásra a megoldás ha a hasfájást nem cicizéssel orvosoljátok...mivel az egy ördögi kör..fáj a hasa, cicivel nyugodna, amitől megint fájni kezd neki..nálunk akkor szűntek meg ezek a gondok mikor elkezdtem betartani a 3 órát a szoptatásokkal.
2017. ápr. 12. 13:05
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Volt, hogy 2,5 oraig csak szoptattam, szoval tudom mirol beszelsz, ez nem normalis... viszont, azt mondjak es ez teljesen igaz, hogy amit a baba nem eszik ( szopik) meg 5-10 perc alatt, az mar nem is eves. Szoval, 5-10 percig kell hagyni szopni, a tobbi mar csak cumizas es ugymond "felesleges" idotoltes, ekkor mar valoszinuleg jol lakott es csak neha rasziv parat. Probald betartani ezt az idot, utana ne hagyd rajta a cicin. Max cumit adhatsz neki, dehat tudom az sem jo megoldas.
2017. ápr. 12. 13:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen túl vagyunk az Infacol-on, BioGaian, Espumisanon! Az a baj a cumit abszolút nem fogadja el, több fajtát kipróbáltunk! Ha fenn van vigasztalhatatlanul sír, berekedésig! Totál tanácstalan vagyok,ez már kb.másfél két hete így megy!
2017. ápr. 12. 13:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg hogy nem eszel puffasztó ételeket, és tejterméket.
2017. ápr. 12. 13:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen ezek is mind ki vannak iktatva!
2017. ápr. 12. 13:30
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
Így van, semmi nem indokolja. És 9 hetes, eszik és sír. Köszönd eg neki, hogy nem fogadja el a cumit. Bírjátok ki, ez a rést ne tart sokáig. Mindháro gyerekem hasfájós baa volt, egynél segített egy golyócska, a töbieknél csak az idő.
2017. ápr. 12. 13:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Á, de jó, hogy minden második betűt érzékeli! Bocs!
2017. ápr. 12. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!