Szoptatás alatt megjöhet a menstruáció vagy nem?
Figyelt kérdés
olvasom itt a válaszokat,ezt is azt is,de nem értem.most akkor baj,ha megjött?vagy normális?vagy jelent valamit?nekem most 3 és fél hónapos a babám és tegnapi nap jött meg szülés óta először.köszi2010. máj. 13. 05:54
11/15 anonim válasza:
Én kilenc hónapja szoptattam mikor megjött,miután elkezdtem fogamzásgátlót szedni! A kisfiam igazából nem "vette észre",ugyanugy szopik akkor is ha megjön!
12/15 anonim válasza:
Szia!
Nekem megjött.6 hét gyermekágyi,majd 8. hétre megjött. :-/
Az ember mire már megkönnyebbül,hogy vége a sok betétezésnek...nesze.
13/15 anonim válasza:
szia
mind a kettő zavaró, ha megjön azért, ha nem, azért.
Mi a nővéremmel együtt szültünk 3 éve.
Mindkettőnk lánya csak anyatejes volt 6 hónapos koráig. Összesen másfél éves korukig szopiztak a lányok. Nekem a szülés után 8. héten jött meg először, onnantól vissza is állt a 28 napos ciklusom. A nővérem meg orvoshoz ment, miután a szülés után másfél évvel sem jött meg neki. A doki szerint, a szoptatás TELJES abbahagyása után még 1 évig normális, hogy nem jön meg.
A lányok kb. 2 évesek voltak, mire neki először megjött, addigra én már a másodikat szültem :-D
14/15 anonim válasza:
Is-is, van akinek nem(öket irigyeltem) es van akinek megjön. bajnak egyik sem baj. Csak ha megjön akkor biztos vedekezni kell, mert teherbe lehet esni (bar ha nem jön meg akkor is erdemes, mert ugy is elöfordulhat)
15/15 anonim válasza:
Nekem nem is maradt ki. Tudom, ez ritka, de a gyermekágyi vérzés után 2O nappal már jelentkezett is az első mensi, és azóta is rendszeresen megjön. Tehát igen, előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!