olvasom itt a válaszokat,ezt is azt is,de nem értem.most akkor baj,ha megjött?vagy normális?vagy jelent valamit?nekem most 3 és fél hónapos a babám és tegnapi nap jött meg szülés óta először.köszi
Nekem megjött, amikor a kisfiam 6 hetes lett. Azóta megvolt még 1szer. Most 11 hetes.
2010. máj. 13. 06:24
2/15 anonim válasza:
Hát én még csak nem is szoptatok, hanem fejem a tejet mert a kislányom 28 hétre született. Kedden volt 9 hetes de nekem még nem volt meg. Kiváncsi vagyok mikor jön meg előszőr.
2010. máj. 13. 06:34
3/15 anonim válasza:
megjöhet
2010. máj. 13. 06:42
4/15 anonim válasza:
Simán megjöhet. Anyukám így esett annó a tesóimmal teherbe. Akkor még azt mondták neki, hogy a szoptatás "védettséget" ad. Hát neki nem adott :)
2010. máj. 13. 07:15
5/15 anonim válasza:
Természetesen megjöhet, de van, akinek meg nem jön meg.
Azért baj csak, mert akkor egy gonddal több. MEg azért, mert megváltozik olyankor a tej ize és lehet, hogy 1-2 napig elutasitja a baba. De utána visszaáll minden...
Nekem egyébként csak 11 hónap után jött meg először. Hál istennek :-)
Általában akkor jön meg, amikor már ritkábban szoptatsz, de olyan is van, akinek végig megvan... Szóval változó.
2010. máj. 13. 07:24
6/15 anonim válasza:
Szia! Nekem 6 hós volt a babám, amikor megjött, még mindig szoptatok (most 21 hós) és pár hét múlva érkezik a kistesó. :-)
Barátnőmmel 2 nap különbséggel szültünk, ő is ugyanúgy szoptat, mint én, de neki még mindig nem jött meg. Ahány ember, annyiféleképp van ez a dolog.
2010. máj. 13. 08:30
7/15 anonim válasza:
Lányom3,5 hónapoa korában jött meg, majd 5 és utána havonta.
Most 14 hónapos a kicsi, még mindig szopik, 6 hónapig csak anytejes volt.
2010. máj. 13. 08:56
8/15 anonim válasza:
Szoptatás alatt megjöhet a hatodik héten és a gyerek másfél éves korában is, valamint a kettő között bármikor. Erre nincs szabály, és minden normális.
2010. máj. 13. 10:29
9/15 xStefix válasza:
Nem pont a kérdésre válaszol, de összefügg a mesivel:
Szia, igen, megjöhet, ez egyáltalán nem baj. Én decemberben szültem és most áprilisban jött meg. Kicsit meglepett, azt hittem, hogy majd csak sokkal később fog, mivel aktívan szopizik a kisfiam. De hát ez van. Most viszont májusban még nem jött meg, érzek valamit, de egyelőre késik. Valószínűleg ez még egy darabig ilyen rendezetlen lesz.Kérdeztem a dokimat is, ő is azt mondta, hogy ez bármikor megtörténhet, nem lehet megjósolni és teljesen normális, hogy ilyen kiszámíthatatlan. Szóval, ne aggódj miatta. Szép napot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!