Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit szopizik a 3 hetes...

Mennyit szopizik a 3 hetes babátok?

Figyelt kérdés
Még nincs is egészen 3 hetes, de van hogy 100-130 g-ot szopizik. És olyan is van, hogy csak 50-60 g-ot. Napközben kb. 3 óránkét eszik, éjjel van hogy 5 órát is alszik. Nem értem ezt a nagy mennyiségi különbségeket a szopizások között. Ezt hogy tudja követni a mellem, mármint a tejtermelést? Mert ha sokat szopik nem elég az egyik mellem, a másikból is szopizik még.
2010. máj. 12. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam április 23.-án született, és ugyanígy vagyunk. Teljesen ugyanígy. Nappal kb 3 óránként, este 4 és fél 5 óra telik el, és néha csak 60-at néha 130-at is megeszik. Eleinte aggódtam, és utántápláltam, amikor kevésebb volt, de már hagyom. Lassan már nem is mérem. A lényeg hogy meglegyen a heti hízása, és hogy jól érezze magát. A felesleget mindig leszívom, csak este nem.
2010. máj. 12. 13:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha lefejed a felesleget, akkor mennyi jön még a ciciből? Néha én is lefejem és kb. 30 ml jön még.

Egyébként az én kisfiam ápr. 24-én született. :)

2010. máj. 12. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha keveset szív, akkor 20 és 40 között, főleg reggel, de este már nem szívok. Ha sokat eszik, akkor én is kettőből tudom csak megetetni. Nagyon egyformák vagyunk. :)
2010. máj. 12. 13:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Tényleg sok a közös vonás! :))

2010. máj. 12. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 23.-án született!:)Akkor a tietek jó sokat eszik,az enyém maximum 50-et eszik,de lapos mellbimbóm van,ezért szilikon kiemelővel szoptattam eddig,de szopás után nagyon sírt.Ezért cumisüvegből etettem ma már amit lefejtem,és olyan evés után,mint egy angyalka!Sajnos le kell állnom a valódi szoptatással,mert nem tud úgy eleget enni már rájöttem.De legalább anyatejet eszik..
2010. máj. 12. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem méregettem, 8* szopizott naponta.
2010. máj. 12. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!