Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3hónapos kislányom mostanában...

3hónapos kislányom mostanában harap szoptatás közben, meg olyan nyugtalan is, van hogy sír szájában a cicivel. (nincs még foga sem) Lehet hogy már nem elég neki az anyatej? Kezdjem el hozzátáplálni vagy tápszerezni?

Figyelt kérdés
Nem mindig csinálja,de napi 1x biztosan.Vagy csak akkor volt valami baja,fájt valamije azért csinálta?Nagyon szomorú vagyok,mert legalább 6 hós koráig szeretném szoptatni,de ha ez így megy ,akkor hamar vége lesz.Ja persze és baromira fáj,fel is visítottam,mikor először harapott,most meg már félek,hogy mikor kezdi megint.
2010. máj. 12. 08:05
1 2
 11/12 xStefix ***** válasza:
50%

Fogzásnál: mert fáj az ínye, ahogy a fogkezdemény tör felfelé. Jobb híjján ezzel próbálja masszírozni. Nem vettétek észre, hogy a kezüket is tömködik a szájukba?

Külvilág felé fordulásnál: A baba számára az eddig még ki nem próbált harapás (és a rá adott reakciók) is a megismerés egyik új és érdekes módját jelenti.

2010. máj. 13. 16:15
 12/12 A kérdező kommentje:
OK,de még csak 3 hós,maximum a fogcsírák mozoghatnak.Egyébként megszűnt időközben a probléma.Rászóltam erélyesen(amit nem szoktam amúgy)úgyhogy egyből tudta hogy valami nem ok,csak meresztette rám a szemeit,hogy most mi van? De azóta nem csinálja)))
2010. máj. 14. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!