Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináltok a csepegő...

Mit csináltok a csepegő anyatejjel?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar hogy napi 2-3 polót is elhasználok/tam a szoptatás elején. (3hetes a babánk) s nem tudtam semmit kitalálni hogy ne legyen tejes. Kiváncsi vagyok hogy más hogy csinállta. Nem akartam ilyen tejfelfogót venni.

Most anyuval kitaláltuk hogy a megmaradt tena betétet félbévágtuk és azt ragasztottuk bele a melltartóba. Igy a tena is fogy és a polóm se lesz tejes. Tenából van dögivel mert megmaradt a dédim után.

(Lehet hogy hülye ötlet,de hasznos:D:D)

2010. máj. 11. 22:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ne szóljatok le hogy anyummal megbeszéltem a kérdést,de hát 25 évesen miért ne tehetné az ember:D

S ez még másnak is hasznos lehet!

2010. máj. 11. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Akkor már egyszerűbb eldobható melltartóbetétet venni, nem drága, és nem kell felszabdalnotok a méregdrága Tena betétet. :-)
2010. máj. 11. 23:05
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Én is Tenát tettem, ahogy Te, mert az eldobhatós melltartóbetét semmit nem fogott fel:S Akármilyet próbáltam. Rengeteg tejem volt, hiába fejtem.
2010. máj. 11. 23:08
 4/13 anonim ***** válasza:
39%
Bocsi az offért...,ez egy igazán praktikus ötlet! :) Bár még csak 18 vagyok, de ha majd hasonló gondban leszek, tudom mit kell tennem:) Jó babázást!
2010. máj. 11. 23:19
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
ha nem elég az átlagos melltartóbetét, van egy drágább, de ez tuti! Chicco Allatassicura -azt hiszem így hívják
2010. máj. 11. 23:28
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
én tisztasági betétet vágtam ketté azt használtam most hogy már nagyobb a baba kevesebb tej csordogál de a kellemetlenségek elkerülése véget szivacsos melltartó és az is fog egy picit a tejen !
2010. máj. 12. 05:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Lehet hogy drága a tena betét de van vagy 10 csomag.Igy legalább felhasználjuk. S sima havi vendégre meg sok.. Igy meg nem kell venni eldobható melltartóbetétet venni. A szivacsos melltartótól meg rosszul vagyok sajna... Igy is rossz hogy abba kell lenni.

az éjszakákat hogyan viselitek?

2010. máj. 12. 08:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Én már textilpelenkát hajtottam be a melltartómba, mert semmi nem volt elég, azt is alig győztem cserélgetni, de aztán jött a megoldás: tejgyűjtő kagyló. Az összegyűlt tej pedig megy a fagyasztóba :))
2010. máj. 12. 09:08
 9/13 anonim ***** válasza:

pár hét, és be fog állni a kereslet-kínálat, és pont annyi tejed lesz, amennyi kell, nem fog már csepegni! (remélhetőleg...)

nekem elég volt az eldobhatós melltartóbetét, de minden szoptatáskor cseréltem az elején. mostmár van, hogy elég egy pár nappalra+egy éjszakára, lehet, hogy nem is kellene, de nem próbálkozom inkább.

egyedül a baby bruinos vált be nekem, a többitől viszkettem, átázott stb. olyan 450-500 ft a 24 db.

vagy: gyűjő kagyló, bár az is elég zavaró lehet a melltartóban, de legalább tuti nem ázik át, és megmented a tejet is:)

a tenát én inkább eladnám valakinek, az árából kijön egy csomó melltartóbetét!

2010. máj. 12. 10:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! En itthon textilpelenkat teszek a melltartoba, igy legalabb melegen is tartom a ciciket. Mikor szopizik a babam, akkor tejgyujto kagylot hasznalok, ha meg megyek valahova akkor eldobhato melltarto betetet.
2010. máj. 12. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!