Hallottatokmazt, hogy a szoptatott babak kesobb intelligensebbek lesznek?
Oh 10-es, hát persze!
Itt is látszik az intelligencia. A tápszeresek érvelnek, a szoptatósok meg csak fröcsögnek.
Ha gyerekeimet nezem akkor nem allja meg a helyet
A tapszeres lanyom magasan veri a szoptatott fiamat
Szoval en nem hiszek a babonakban
A 10 gyerekes cigany nok mind szoptatnak, biztos nagyon intelligens gyerekeik vannak.
Kedves kerdezo, az ovono baratnod szimplan sotet, mint az ejszaka :)
"tapszeres lanyom magasan veri a szoptatott fiamat "
Te vagy az a fajta ember aki ha elolvassa hogy az átlagos magyar teszem azt 175 centi akkor azt mondja hogy ez hülyeség mert ő 180...
Szánalmas egyébként.
Anya iqja alig éri el a százat(94) pedig mama 3 évig szoptatta. Az enyém 132, anya 3 hónapig szoptatott, mert szerinte tovább nem illik. A lányomat 2 évig szoptattam, még nincs infóm az iqjáról.
Anyának csak érettségije van, nekem is. Több barátommal csináltuk a tesztet, ők diplomáztak, az enyém a legmagasabb, ők 110 körül teljesítettek.
Az öcsémé 101, szintén csak érettségis.
Szerintem sem függ össze, sajnos az sem jött be, hogy a szoptatott gyerekek kiegyensúlyozottabbak vagy egészségesebbek.
"Kisfiam tápszeres volt, mégis kitűnő és versenyekre jár, sosem szoptattam."
es szerinted ennek mi koze van a kerdeshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!