Milyen lett szoptatás után a melletek?
Figyelt kérdés
Törvényszerű, hogy "üres szatyor" lesz vagy van, akinél nagy marad és nem áll vissza eredeti méretére?2010. máj. 9. 23:36
11/16 anonim válasza:
Akkor én is hazudok. 10 hónapig szoptattam. Előtte 75B, közben 80C, és most 16 hónapos a lányom újra 75B, és nem lóg.
12/16 anonim válasza:
Szia.Én nem tudtam sokáig szoptatni,sajna csak 5hónapig,hát előtte sem volt nagy mellem,a szoptatás alatt szép kerek,feszes volt,mára már kisebb mint előtte és kicsit "szottyos"is:(.20hós a fiam.
Üdv
13/16 anonim válasza:
Így a második gyerek szoptatásakor rájöttem, ez nem lesz szebb. Sajnos tényleg nagyon számít a genetika. Én szoptattam sokáig, rengeteg tejem volt, most meg elég gyatra a mellem, de már nem érdekel. Elfogadtam ilyennek, s örülök, hogy a gyermekeimet szoptatni tudtam!
14/16 anonim válasza:
Az igaz, hogy aki nem sokat szoptat, annak is kicsit megereszkednek. Legalábbis nálam megereszkedtek kicsit. Nem vészes azért. Én kb. 2-3 hetet tudtam csak szoptatni.
15/16 anonim válasza:
Nem voltak nagy melleim, mégis üres szatyrok lettek :(
16/16 anonim válasza:
Harmadik vok, nem azt mondtam, hogy az hazudik akinek nem valtozott lenyegesen a melle a szoptatas utan, hanem az hazudik, aki azt mondja, hogy a nöi mell nem valtozik/valtozhat meg szoptatas utan!!! Van különbseg. Akinek nem valtozott valszeg jo elosztasban volt a mar emlitett tejmirigy-zsir aranya a melleben, de ezt pl befolyasolja a felszedett vagy leadott kilok szama is, aki felszedett par kilot annak feszesebb aki fogyott terhesseg utan annak logosabb lehet a melle. Nekem pl 2 merettel lett kisebb a mellem es jol meg is ereszkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!