Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen lett szoptatás után a...

Milyen lett szoptatás után a melletek?

Figyelt kérdés
Törvényszerű, hogy "üres szatyor" lesz vagy van, akinél nagy marad és nem áll vissza eredeti méretére?
2010. máj. 9. 23:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajna nem nagyon volt tejem, csak 3 hónapig szoptattam (igaz, akkor két-két és fél óráig is tartott egy etetés), de ennek már több mint egy éve. A mellem ugyanolyan maradt, mint terhesség előtt volt, nem lóg, nem lett sem kisebb, sem nagyobb. De nem tudom, hogy amiatt, hogy nekünk csak ilyen kevés jutott ki belőle, vagy genetika miatt. ?
2010. máj. 9. 23:41
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Én ugyan még mindig szoptatok (5 hónapja), de már most látom, hogy sokkal lógosabb lesz, mint előtte:-(
2010. máj. 9. 23:57
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
A tudomanyos magyarazat: genetika es zsirszövet. akinek nagyobb a melle annak több benne a zsirszövet, de amikor el kezd szoptatni akkor ezt a zsirszövetetet kiszoritjak a megduzzadt tejmirigyek es igy amikor elapad a tej, akkor a tejmirigyek visszanyerik eredeti meretüket viszont a zsirszövet meg eltünt igy nem lesz mar olyan a mell tartasa formaja mint elötte. Hogy ez kinek milyen mertekü az mar a mell felepitesetöl (zsirszövet-tejmirigy arany) függ. A szoptatas pedig nem mellmeret függö. Tehat aki azt allitja, hogy a szoptatassal nem valtozik a mell, az hazudik, de nagyot. Azt viszont csak saccolni lehet hogy kinek mennyire fog logni vagy nem logni, de ebböl a szempontbol a kis mellü nök elönyt elveznek.
2010. máj. 10. 00:38
 4/16 anonim ***** válasza:

Érdekes amit írsz harmadik. Nekem inkább közepes, vagy közepesen nagy mellem van, és 3 hónapig "használtuk" szoptatásra (első válaszoló vagyok).

Nálam semmiféle formában nem változott. Nem lóg, nem lett nagyobb, sem kisebb. A férjem is csodálkozott rajta pár hónappal a szoptatás után, hogy ennek igy kell kinéznie? :) (az előző felesége mellei nagyon csúnyák lettek másfél év szoptatás után. erre mondtam én, hogy engem baromira nem érdekelt volna, hogy néz ki a mellem, ha másfél évig tudtam volna szoptatni, mert nekem a gyerek fontosabb volt annál, mint hogy most lógni fog a mellem, vagy nem).

2010. máj. 10. 00:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Én most apasztom 18 hónap "használat" után, de félek a végeredménytől....:-SS
2010. máj. 10. 00:53
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
Akkor én most "hazudok" egyet, nekem is közepes, de inkább nagy telt melleim vannak, picit lógnak, de előtte is már, viszont formásak, teltek, nem üres szatyor. 9.5 hónapig szoptattam, sok tej volt. Nem törvényszerű, genetika, szerintem. Én esküszöm a hideg-meleg váltófürdőre, csodákat tesz a bőrömmel, nemcsak cicin. De mindig hideggel (puhányak langyossal :D ) fejezd be. Amúgy ha meg is nyúlik, vagy nem tetszik neked, nagyon fondorlatos melltartók vannak, megérdemled, hiszen a gyermekedért dolgoztatok a cicikkel.
2010. máj. 10. 06:13
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
Nekem is közepes a cicim, 4 hónapig szoptattam és megereszkedett. Előtte kemény volt és formás, most meg nem.De úgy vagyok vele, hogy nem ez a lényeg, és tényleg vannak olyan melltartók , amik csodákra képesek ;)
2010. máj. 10. 07:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik én is a "hazug" kategóriába tartozom. Igaz, kis mellekkel kezdtem anno, de most, a 4. babámat szoptatom... A melleim nagyobbak lettek minden szoptatással és utána is nagyobbak maradtak a kiinduló méretnél. Egyáltalán nem lógnak, sokkal formásabbak, "szebbek" lettek az évek folyamán. Ez bizony genetikailag kódolt. Nézz körül a családodban, ha ott többségben van az "üres szatyor", sajnos lehet, hogy te se jársz jobban. De megsúgom, nem csupán a szoptatás okolható, hanem nagyban maga a terhesség is!!! Sok nőt ismerek, aki alig néhány napig/hétig vagy egyáltalán nem is szoptatott, de a terhesség után csúnyán megereszkedett a melle....
2010. máj. 10. 07:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Én közel két hónapja fejek és még most is nőtt a cicim :(

A terhesség előtt 75B voltam most 80D a méretem. Már most meg van ereszkedve ha kiürítem, ha viszont tele van akkor tök olyan mint egy mű cici. Engem zavar, hogy ekkorák lettek, nem voltam hozzászokva ekkora mérethez. Persze a babámért mindent lesz amilyen lesz a végére. De nem gondoltam, hogy még "menet közben" is képes nőni. Lehet, hogy a genetika is befolyásolja ezt.Anyukámnak 80-85-ös méretű melle volt és utána nem ment vissza az eredeti méretre hanem végül 90B-vel fejezte be.De az övé megereszkedett.

2010. máj. 10. 09:32
 10/16 anonim ***** válasza:
57%

Nekem a fiam szoptatása után lógós lett (közepes-nagy cici) most a lányomat szoptatom 7 hónapja, de ugyanez lesz szerintem.

Utálom, rosszul vagyok tőle, és ezen a melltartó se segít.De valószínű ha nem szoptatok, "csak" a terhesség van,akkor is megereszkedett volna.

Meghát nálunk igen sok allergia van, így nagyon fontos volt hogy anyatejet kapjanak.

2010. máj. 10. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!