Tavaszi babák anyukái, milyen zöldséget és gyümölcsöt esztek? úgy látom lassan minden tiltó listán van.2 hetes baba anyukája vagyok
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 09:47
1/5 anonim válasza:
Neked kell kitapasztalni mi jó a babádnak,és mi nem.Citrusfélélktől elvileg még tartózkodja,gyakorlatilag ha nincs tőle baja,nem fájdul meg a hasa,ehetsz egy keveset.Azokkal a zöldségekkel amik felfujnak ugyszintén,de lassan lehet próbálkozni,van olyan baba aki imunis arra miket eszik az anyja.
2/5 anonim válasza:
Kérdzd meg a gyerekorvosodat.
Az enyém azt mondta, hogy bármit ehetek, nincs tiltólista. Majd a babám "megmondja", hogy mi az, amit nem tűr, csak figyeljem őt. Eddig egyedül a körte került "listára".
Ne paráztasd agyon magadat, nem volt elég ebből 9 hónap? :-)
7 hetes anyatejes kisfiú anyukája
3/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem is egyél nyugodtan bármit, a baba úgyis jelezni fog ha nem tetszik. Első fiam nem volt érzékeny, hasfájós, szó szerint bármit ehettem mág a két tányér bablevest sem "kritizálta". A kis picúrom (most 9 hetes) viszont érzékenyebb, most oda kell figyelnem. Viszont ha iszol laktoherb- vagy édeskömény teát az is átmegy a tejcsibe és könnyíti a baba emésztését. Én egyszer mikor elfogyott a laktoherbem és 2 napig nem ittam akkor vettem észre, hogy babóm esténként nagyon szenved, ha iszom akkor sokkal jobb neki. :) (pedig tejem van bőven, szóval csak miatta fogyasztom)
4/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat! ma megettem egy narancsot!
2010. máj. 10. 11:25
5/5 anonim válasza:
Nekem azt mondtáka kórházba, mindent egyek, s figyeljem a Babát... ami nagyon felfujja, abból csak keveset, de szoktassam az ízekhez, így nem lesz válogatós... hétvégén rizibizi volt, borsóval, kukoricával... semmi gondot nem okozott!!!!
11 hetes anyatejes pasi anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!