Ha 1 vagy 2 órán belül megszoptatom újra, az okozhat gondot, fájhat a pocija vagy lehet belőle bármi probléma?
Szia. Elvileg előfordulhat, hogy megfájdul a pocija, mert még nem emésztette meg az előző tejadagot. Nem írtad, hogy mennyi idős a babád? Igény szerint szoptatod? Esetleg azért kérdezted, mert nem akarsz neki teát vagy vizet adni, csak a tejet?
Én is igény szerint szoptatok, és nálunk is előfordult, hogy csak 2-2,5 óra telt el két evés között. Szépen gömbölyödik is a leányzó. De szerencsére neki nem okozott pocak fájást a gyakori evés.
Üdv, 11 hetes kislány anyukája
Szia! Nekem 4,5 hónapos a kislányom, nekem is azt mondta az orvos h ne ettesem 2 óránál sűrűben mert akkor mindig valami lötyög a pocijában,de nem tartottam be ha éhes volt adtam neki és nem fájt a pocija hála istennek. Szerintem észre veszed rajta bár nem irtad h mennyire pici a babácska, de hanem éhes akkor úgy is elfordul a cicitől! Szerintem hallgas a babádra és ha éhes adjál neki minden féle képpen.
További jó babázást! üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!