600 ml tej elég lehet a babának egy nap?
3 hónapos, 6 kg. Sajnos nincs túl sok tejem, kb. 600-650 ml tejet tud meginni egy nap. Elég ez neki? Vagy adjak tápszert? Kb. 150 gr-ot hízik egy héten, éjjel 2-szer kel enni. Pisi sok van, de kaki csak heti egyszer.
A ti 3 hónapos babátok mennyit eszik?
Szia !
Szerintem ne izgulj emiatt. Ha nem sír, miután elveszed a cicit, akkor jóllakik és elég neki, amit kiszopizik. Ha nagyon nyűgös két szopi között, akkor etesd meg újra, így ő is többet eszik és neked is több lesz a tejed!
Ja! Ne nagyon foglalkozz a dokival és a védőnővel, a 6kg teljesen normális és a gyarapodás is ok.
Az én babám tápszeres, 3,5 hónapos és 750et eszik (5 x 150).
Szerintem elég neki az a 600, ha minden rendben van (hízás, jó kedv, stb).
A heti 150 g hízás tökéletes, úgy tudom.
Én nem tudom, hogy mennyit eszik a 3 hónapos lányom, nem mérem, de szépen gyarapszik, nappal jókedvű, éjjel alszik. És ő is csak egyszer kakil hetente. 3-4 óránként szopizik. 6,3 kg.
Ne adj tápszert, inkább szoptasd meg gyakrabban, ha igényli, az serkenti a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!