Hogy mer ilyen dologba beleszólni az orvos?!
Rendszeresen járok endokrinológushoz kontroll vizsgálatra, ma a vizsgálat során megkérdezte a doki, hogy még szoptatok-e? Én erre büszkén mondtam hogy,igen már 10honapos és szerencsére még szopizik a babám és nagyon imádjuk is. Na erre szinte eldurvult a doki, hogy fél éves koráig oké de hogy lassan egy éves lesz és még mindig?! Etiopiaba szoptatnak sokáig ahol nincs mit enni,és különben is csak hisztis lesz a gyerek a szopizastol,és majd nem lehet neki parancsolni. Tessék szépen leszoktatni,már nincs szüksége az anyatejre!
Hát mondanom sem kell le voltam sokkolva....Mi a fészkes fene köze van hozzá hogy meddig szopik a gyerekem?! Meg egyáltalán hogy mer ilyenbe beleszólni? Férfi létére ki mer oktatni arról amiről halvány lila gőze sincs. Én úgy gondolom hogy a gyereknek szüksége van a tejre a szopizasra de még a közelségre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!