3 hónapos babánál mitől lehet az, hogy szoptatáskor nyugtalan és sír, nem eszik annyit viszont a kezét meg szopja?
Figyelt kérdés
Már napok óta nyugtalan a babám, elkezd szopni majd mocorog nagyon és a végén sír, igy nem eszik annyit mint szokott. Ha más pózba szoptatok se jó. Arra gondoltam nem e a tejem, de ha megnyomom jön belőle meg érezem is, hogy van benne meg színe se világosabb. Azt mondta a védőnő, hogy lehet szájpenésztől, de orvos látta és az nincs neki. Meg esetleg az ínye kezdhet fájni. Vettem neki mentolos kenőcsőt és azzal kenegetem, de nem sok változást vettem észre. Hasfájós volt az elején, de akkor teljesen másképp sír, görcsöl, meg csak éjszaka volt, úgyhogy az se lehet. Van valakinek valami ötlete vagy volt hasonló gondja?2017. jan. 29. 09:49
1/4 anonim válasza:
Cumizavar nem lehet a gond? Nalunk ugyan ez volt 3 honaposan
2/4 anonim válasza:
Tobb dolog lehet:
-kevesebb a tej, mas izi valamiert, sokaknak ha jelentkezni akar a menstruacioja, akkor mas ize lesz a tejnek vagy valami olyat ettel, amitol savanykasabb lett.
-cumizik? Kap vizet/ mas italt cumisuvegbol? Mert akkor valoban lehet cumizavar, bar az altalaban mar hamarabb szokott jelentkezni, nalunk pl. mar 6-8 hetesen
-fogzas miatt faj az inye. Nem korai, 3-4 honaposan mar beindulhat.
Azert szopja az ujjat, mert ehes. Ha az egesz oklet betomi, az viszont a fogzasra utal.
3/4 A kérdező kommentje:
Meg nyálaskodik is, előtte nem
2017. jan. 29. 12:18
4/4 anonim válasza:
enyém 2,5 hónapos és ugyanez van... én még arra gondoltam, hogy túl gyorsan jön a tej , és félrenyel (sokszor köhög is közben) enyémnél biztos bejátszik közben a hasfájás is, mert hallani, ahogy bugyog a hasa. Nem tudom mit lehetne már tenni, de gyötrelmesek az etetések:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!