Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Két hetes kisgyermeketekkel...

Két hetes kisgyermeketekkel hogyan alakul a nap? Mennyi időt van cicin? Méritek mennyit eszik? Mindkét mellből etetitek?

Figyelt kérdés
Milyenek az éjszakák?
2017. jan. 26. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kb egesz nap kezben / vagy cici volt ennyi idosen, nehezen indult be a tejem , igy serkentette a tejtermelest.

Aludni... hat azt sosem szeretett.

A meregetest felejtsd el, ertelmetlen , csak arra van, hogy stresszelje magat vele az ember. Kiveve ha beteg vagy koraszulott mert az megint mas.

2017. jan. 26. 09:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Az enyém vagy szopizott, vagy aludt, néha picit nézelődött is azért, de inkább cici és alvás :) Sose mértem, mennyit evett.

Eleinte hol az egyik, hol a másik mellemből etettem, de később már megkínáltam mindkettővel.

2017. jan. 26. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi 6 hetesek vagyunk de két hetesen sokszor evett és sokat aludt. A gondot az jelentette h kezdett hasfajos lenni. Így sokszor kézben aludt csak. Mérni mindig mertem, de csak napi egyszer fürdés előtt meztelenül. Így láttam ha naponta fejlődött, de mégsem az etetes nagyságát mertem. Nálunk ez bevalt és mind a mai napig merem, de mar nem írogatom 🙂
2017. jan. 26. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!