Ket honapos mult a kisfiam. Igeny szerint szoptatok. Mikor alakul ki vmilyen rendszer szoptatasba? Baj hogy órankent eszik?
Szia, az igeny szerint szoptatas nem azt jelenti, hogy egesz nap a cicin log a baba.
Ne hagyd aludni rajta, ha elalszik keltsd fel, ha nem eszik vedd el tole.
Nem minden nyikkanasra kell cicit adni , lehet almos, unatkozik , hasa faj.
2 honaposan mar tobbet kene birnia.
Nekem is ket honaposom van, nalunk 2-3 orankent eszik, es egy szopi regen egy ora volt, mar csak 10-20 perc, nem hagyom aludni rajta. Igy sokkal jobb, es o is elegedettebb.
Valami nem oké így.
Kb egész nap szopik, vagyis inkább mellen van, nem?
Ilyenkor már el kellett volna jutni oda, hogy 2-3 óránként egyen maximum. Elég neki a tejed?
Valahogy be kéne állítani a rendszert, mert ez neked sem lesz jó és neki sem.
Fiam anno ennyi idősen már kb 3 óránként szopott csak.
6 hetes a babám, az elejétől 2-3 óránként eszik, most inkább 3-3,5. Igény szerint etetem. Te szerintem rosszul értelmezed az igény szerint fogalmát.
Persze, ha nektek így jó, erre van igényetek, akkor nem szóltam semmit.
Köszönöm válaszokat.
Próbálom ķölteni(buksi simi,álát,fület,talpat birizgalni)de ha bajul....Azt szoktam lerakom akkor van rögtön megébred,de van hogy csak 15 perc mulva.De ehes mert mellen van szopizik.
Szopik kb.5-10perc alszik majd kezdődik.előről.Figyelemelterelest is probaltam.Jatek,enek,apa vagy nagyszulo legyen vele de csak 1-2percig van el utana keservesen sir.
Tejem szerintem van mert szepen hizik.Van pisis kakis pelus is bőven.
Elso vagyok.
Nalunk az valt be ( szoptatasi tanacsado javasolta), hogy egyik mell, es ha bealszik peluscsere - erre jol felebred- aztan folytatni a szopit.
Az elejen nalunk is min.m1 ora volt a szopi, de mar 10-20 perc alatt vegez.
Lehet a te babad is jollakik hamar, csak szeret cicizni.
Ki is próbalom:-)
Köszi
Kötsd magadra hordozókendőbe, mert ez anyahiány. ;)
Nagyon jóktat fog csicsikálni és közben Te is tudod végezni a dolgod.
Olvass utána a kendőnek, én is ilyenkor untam meg a cici témát az elsőnél és a 2. gyereknél is aljalmaztam ezt a tuti módszert. Nagy segítség később is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!